nscorp Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 merhabalar. axess'e 12 taksit imkanı sundugundan vade farksız buradan 3 adet pc toplayacağım. daha önce alışveriş yapmış olan var mı? yeni bir firma galiba? çok baş ağrıtırlarsa, tecrübesizlerse 3-5 kuruş ucuz diye telefon paralarına ödemeyelim o farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 viral denecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 neyin virali allah aşkına yapmayın etmeyin. exa, nova, inventus, vatan vs 10 tane tab açıp fiyat karşılaştırdım genel olarak burası daha cazip geldi işte soruyorum benim tecrübem olmadığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Teknobiyotik gayet güvenilir bir firmadır daha önceden aldığım ürünler var bir sefer 4 gün sonra geldi o kadar o da perşembe sipariş vermiştim sanırım haftasonu kaynaklı. Onun dışında genellikle kargo saçmalamadığı sürece ertisi gün geliyor ürün. Hatta beğenmeyip iade ettiğimde bile sorun çıkarmadan aldılar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 modem almıştım ben istanbul dışında olmama rağmen bi sonraki gün gelmişti, support cevap veriyordu 5dk'da falan yamuğunu görmedim. ama viral gonna vira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar