nscorp Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Aldik bakalim. Umarim max levela gelince bos bos oturmayiz. Raid flashpoint falan yoksa oyunda fail.
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 nscorp said: Aldik bakalim. Umarim max levela gelince bos bos oturmayiz. Raid flashpoint falan yoksa oyunda fail. hadi gz..
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Nomak said: Race sayısı çok daha fazla olabilirdi az tutmuşlar ileride gelir diye düşünüyorum. race değil de class sayısı bana hala nedense çok az geliyor.
RRa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sannin said: nscorp said: Aldik bakalim. Umarim max levela gelince bos bos oturmayiz. Raid flashpoint falan yoksa oyunda fail. hadi gz.. 6 raid var asdasd :p
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 dün o raidlerden birini canlı yayınladırlar daha girişte bulunan füze savarlar diyim ben ona artık her ne savunma sistemi ise raid 3 defa wipe oldu, bugüne ertelediler ahaah Raid buradan yayınlanacak: http://tr.twitch.tv/innverse
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bu inneverse bana shadowu sevdiren adam bende arıyodum kaç gündür bu herifi
Öne çıkan mesajlar