Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 sadece usa de digital haric box kutu olarak yapilan pre order sayisi 900.000 in uzerine cikmis. oha.. buna digitaller ve geri kalan dunyayida ekleyince herhalde oyun release cikisinda 3 milyon kusur ile baslayacak. betasindan sonra bosluga dustuk be. hadi gelsin artik 15 aralik. http://www.vgchartz.com/charts/preorders.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Umarım o rakam 3 ay sonra da oyunda olur. Yoksa bir anlamı yok. Hele de wowun en kötü dönemiyken bu fırsatı kaçırmamalı bioware. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben 5 milyon kişi oynar dediğimde çok kişi bık bık ediyordu, tabiri caizse.. patlamazsa daha da artabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 valla oynadık gördük oyunu, 5 milyon peek yapar ama sonra iner öyle bi potansiyel var oyunda. alışılmışın dışında ne veriyo ki adama? tartışma çıkarmak gibi olmasın. story bitirecek herkes biraz warzone yapacak, sonra dağılacak millet öyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 patlayacagini hic sanmiyorum.. cikip hala wow oynayacak kim var bilemiyorum artik heleki gelecek olan expansion belli oyunun artik eski oyunculara verecegi bir sey de kalmadi, swtorun patlamasinin tek sebebi wow olabilirdi oda siciklarda su aralar. zor doner eskiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 patlayıp patlamayacağı endgamede belli olacak Kanuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 4-5 ay - 1 yıl arası önemli. O arada dikiş tutacak mı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 max leveldan sonra token/item grind e dönmemesi için storynin sürekli major patchlerle desteklenmesi gerekli yeni içerikle, yoksa exp. için 1 sene beklenmez çoğunluk kitle doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 diablo 3 çıkınca biraz sekteye uğrar oyun, ama d3 şu anki haliyle beni pek çekmediğini söyleyebilirim, oyun inanılmaz iyi zevkli ama sonuç olarak hack and slash, 1 kere bitirdikten sonra diğer zorluklarda oynamanın olayı set itemlar unique itemlardı, şu anki itemlara bakarak konuşmak gerekirse hiç almayı bile düşünmüyorum bu dumbed down olmuş statlar yüzünden dragon age in aiona yaptığını diablo 3 te swtora yapabilir, ama tabi şu an bioware in elinde çok büyük bi potansiel var, oyua ekleyebilecekleri ve ekleyecekleri o kadar çok şey var ki, belli olmaz diablo zamanı kalıcı hasar alıp almayacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 end game eyvallah da sanirim dunyanin en onemli lorelarindan birisini millet end game sicti diye sabirsizlik edip birakmaz sanmiyorum ki birakip ne yapacagiz ? onumuzde oyunmu var, yok, onumuzde sci-fi oyunmu var, yok, wow a mi donecegiz , hayir... acikcasi ben kendi adima end game icin adamlara istedikleri kadar (abartmadan) zaman verebilirim sonucta raid vs eklenir sorun degil o.. alt karakter kasarim digerlerinin hikayelerini gorurum vs derken zaten 5-6 ay gecer o surede de eger sikinti varsa end game de halledilir. end game den beklentimiz sonucta raid, pvp vs. vs. asilmayacak seyler degil. ornegin rift cok iyi oyundu ama neden biraktim ? cunku fantasy temadan bikmistim, raid gene ayni, pve gene ayni vs. simdi scifi ve SW evreni daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 daha önceden preorder yapıp ta patlayan oyunlar yüzünden preorder yapmayan baya bi insan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bu kadardan fazla ilk ayı bekleyen vardır ve yani bu swtor filan değil bence daha. adamlar pusuda yatmış bekliyor izlenimi veriyor bana. 2012ye adam bi gvg ile girer gw2yide critler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 işte yeni içerik olayını diğer büyük rakiplere göre ayarlaması lazım bioware ın aynı blizzın yaptığı gibi, mesela d3 ün çıkışından 2 gün önce major patch çıkmalı geniş bir içerikle, gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 şu oyunda rvr lake olsa warhammer gibi acayip pvp ci çeker. (varmı-yokmu bilmiyorumda)Şahsen 1.5 sene warhammer oynamış kişi olarak mutlu olurum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben diablonun swg ye verecegi zarardan daha fazlasini wow a verecegini dusunuyorum sonucta ayni settings vs. swtor icin benim aklima gelen o kadar cok eklenti varki saniyorum ki oyun gun gectikce azacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 illa bir mmo oynayacaz diye bir kaide mi var? yok. ben wow'u open beta'dan beri oynuyordum, en az 3 4 kere bırakmışımdır bunların hiçbiri de yeni bir mmo çıktı diye değil, sıkıldığım için. yeni exp çıktı denedik vs gene sıkıldım bıraktım. dolayısıyla bunda da end game'de sıkılırsak ki gördüğüm kadarıyla hiç sosyal bir oyun değil, co-op rpg.(rp falan bunda nasıl yapacak millet ayrıca merak ediyorum) end game'de içerik az ve sıkıcı olursa gene bırakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 pod racing pazaak vs gelir ilk fırsatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 edit yanlis anlama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben mmo harici oyun oynayamiyorum :( singlelarin hic bir manasi kalmadi yillardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 katılırım. bide swtora zarar vermek diğer oyunlardan daha zor olacak. swtor sapığı çok edit: ben butona basana kadar yardırmışsınız arkadaşım kanuninin lik msjına dedim katılırım die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 nscorp said: edit yanlis anlama. :) hayır işte sorun şu griswolds legacy diye silah var, legendary, normal bi kılıçtan tek farkı daha çok vurması bi windforce aldım bi alibaba aldım bi eaglehorn aldım havası yok şu an oyunun temeli olan item toplama hevesi konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Kanuni said: ben mmo harici oyun oynayamiyorum :( singlelarin hic bir manasi kalmadi yillardir. singlelar bile artık multi üzerinden dönüyor haklısın bu konuda evet. kimse 10 saatlik deneyime artık 40-50 dolar bayılmıyor. son örnek la noire. stüdyo kapandı gitti hehe. @sparkcaster yanlış anladım dedim zaten. diablo 2'deki itemizasyonu malesef göremeyiz ama 50iq oyuncu kitlesi yüzünden. anlayamazlar mazallah. :D ha beta bu daha. adamlar yine çatır çatır yaparlar ben sözlerimi yerim o ayrı. ama diablonun temeli itemken ben sanmıyorum dumbed down olacağını. bolca random stat göreceğiz bence itemlerde ve çeşitlilik çılgın olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 STAR WARS yazıyor dünya üzerindeki en iyi franchise!!! ne aionu ne diablosu, warcraft / lotr bilmeyen adam bile sırf isminden dolayı biraz kurcalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 mardox said: STAR WARS yazıyor dünya üzerindeki en iyi franchise!!! ne aionu ne diablosu, warcraft / lotr bilmeyen adam bile sırf isminden dolayı biraz kurcalar. sakin ol şampiyon. böyle bir fırsat bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 tamam geçti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar