DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 baya, bi kere fatura alan adamın adına olmayacak. sonra niye dükkandan değil senden alsın tanıdık falan değilsen? yani seninki komik bi soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Untouchapple said: sanal marketimde 170 tl olan klavyeyi 150 ye satmak magaza fiyatımı anlam veremedim Baska yerde 250'ye satilsa, "250 lira olan klavyeyi 150 ye satmak magaza fiyati mi anlam veremedim" mi diyeceksin ? http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=340 Bak burada 151-152 TL iste nakit para ile alindiginda. Bosuna laf soyluyorsun millete. Paketi acilmamis urun icin de garantinin isliyor olmasi gibi bir sorun var ama 2. el demek haksizlik olur. En azindan alali ilk 1 ay icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Red bu "tok" satıcı arkadaşın mı yoksa o ilk mesajı kasten trollemek için mi attın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 100 lira anca eder kasmayın kimse kalkıp elden almaz bunu 150 ye dh da bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 dh tam ölücü burda yine 100 vermişler dh de ustune para bile alır adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 kafam güzel 120 veriyorum yarın gene 100 vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ederi 100 lira donanimhabere koysan "kardeş 90 olmaz mı" derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Anelor said: kafam güzel 120 veriyorum yarın gene 100 vericem benim 3 yıllık v1 i veriiym :D sırf kafan güzel diye yoksa vermem bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 v1 ne güzelse alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ilk çıkan versiyon mavi ışıklı olanı erkek için pembe ışık yok bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 pembe ışık yoksa 180 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 troller sarmıs herbir tarafı do not feed guys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 fena mı abi başlık beleşe uplanıyo işte bilmeyen kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 barnacle kankin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 kanka barn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 yok yav benim forumda kankim yok. bi tane var onu da çok sevmiyom zaten. kel filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 dasaaa said: kanka barn diyaloglu espri yapsana yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 -nasılsın abi +KANKAABAAARRRNNNN!!! -bu dialoglu espri değil ki lan +KANKAABAAARRRNNNN!!! -ay delirmiş bu +KANKAABAAARRRNNN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 dasaaa sen çok ciddiyetsiz bi adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 CİDDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :| <-bu da ciddi surayım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Ip ban değiştirdi adamı, halbuki önceden hem güldürüp hem düşündürürdü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 düşün güldür gül düşündür canım sıkkın işte olm. başka bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 dasaaa bence sen biraz ciddi olsan gül gibi admasın ama işte çok ciddiyezsiz gül gibi oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 anelor kafa nasıl benim klavyeye 200 verirsin şimdi sen hesap no veriyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 şu paticik bir türlü değişmedi yıllardır.. birilerine çomak sokmalar atıfta bulunmalar felan ne zaman değişecek burdaki insanlar merak ediyorum artık.. adam bir ilan açmış ve fiyat belirlemiş alırsın yada almazsın.. topic başlığı altında geyik yaparak eline ne geçiyor sözüm ona insanların merak etmişimdir daima.. biri wow kafası der diğeri teknosa uygun yerlerden biridir der.. ne kadar tuhafsınız bu yaptıklarınızı knight online daki çocuklar bile artık yapmıyor.. (sözüm ona insanlara hitaben ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar