Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Lost City - Pvp Shard

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Bekleyen dervişlere ; Sonunda muradınıza erdiniz nediyelim. Başarılar ve kolay gelsin.[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Sosyal ağlarda paylaş

:D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
geldim kestim çıktım[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 01 Ekim 2004 09:41 tarihinde demiş ki:
geldim kestim çıktım

Heralde bu topic altında hep gülecem :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Ayda görürsem affetmem.

_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Serverda bayağı bir bug vardı. Fixlemek zaman aldı. rc3'e geçirdik birde serverı. O yüzden dün gece kapalıydı.. Fakat bu sabah açtım.. Yine kapanmış.ç.
Event'dan baktım update yapmış makine sonra kendine restart çekmiş. Ve ben oktum evde o yüzden.. Kapanmaz bundan sonra..[signature][hline]#include
main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");}
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kithnos, 02 Ekim 2004 20:30 tarihinde demiş ki:
9-10 tane duello arena yapilmali bence... Bi de server a ilk girdigimdeki duello stone kalkmis. bunun yerine .duello gibi bi komut gelebilir. we o 9-10 arenadan birine rastgele gider baslarsiniz

Hadi 1 kişiyi atarsında 2 kişiyi rastgele aynı yere nasıl atmayı düşünüyosun?10 arenamı?Yuh neyaptın ya,az öz olsun bence.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Ayda görürsem affetmem.

_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..