Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Merhaba, LG R590 laptopum var ve USB portum bozuldu, tamirde yapamadılar falan ve burda lg servisi yok. Parça lazımmış, bu USB portları varya ikili ayrı , onlardan. Nerden bulabilirim? aradaım bi kaç yeri bize getirin gak guk diyorlar :s Teşekkürler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Şimdi Şimdi sana gerekli olan şey bu. Yapman gereken de şu: PCMCIA USB CARD yazıyorsun bir kağıda, gidiyorsun Perpa'ya. Giriş katındaki elektronikçileri geziyorsun. Buluyorsun, 20-30 arası ödeme yapıyorsun, memnun bir müşteri olarak evine gidiyorsun. Takıyorsun ve kullanmaya başlıyorsun. Ama hepsinden önce USB portlarını bios içinde var ise modunu 2.0'dan 1.1'e düşürüp çalışıp çalışmadığını kontrol ediyorsun. Oooook? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 o giriş yok benim alette :/ geldi aklıma o yoksa. şimdi olay şu anlatayım, önce 1 usb girişim bilinmeyen aygıt hatası vermeye başladı sonra tamamen gitti. Sonra 2. usb girişim gitti. Tamamen. Sallanıyorlardı hafif, tamircim "pinleri felan kırılmıştır lehimleyelim" dedi. Açıldı falan lehimlediler ve çalışmadı portlar. Herhalde devrede bi sıkıntı var, parçayı bulayım dedim. Bulursam kendimde takarım. Sonra,bugün çaresizlik içinde parça aranırken ( lg göndermiyor, başka yerdede bulamıyorum ) biraz daha kurcalıyım dedim. Bütün usb leri kaldırdım her zmn ki gibi ( zaten 1 tane görüyor o da bluethooth ). Tekrar bak bi dedim, ahanda buldu hepsini. Şu anda durum şöyle, ilk usb bilinmeyen aygıt ( bu vardı gene kayboldu bu ) ikinci usb çalışıyor. ama bi garip huawei modem çalışıyor ama mouse çalışmıyor ? ( nedense mouse driverını yüklemiyor anlayamadım ). E bu durumda parçaya gerek kalmadı gibi şimdi ama sanırım sorun donanımsal değil. Nasıl yaparım patiler? güncelleştirme falan yaptım bişi değişmedi help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bide bende PCIMCA girişi yok demiştim ama , sd car girişinin üstünde SD boyutunun biraz daha büyükçesinde bi giriş var. Bu bi çeşit PCIMCA olabilir mi? mini falan? sanırım ExpressCard (34) yuvası? usb ye çevrilir mi bu markası LG R590 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bide son soru, pili çıkarttığımda orda simcart işareti var. Modem oldugunu dusunuorm ama bişi yok orda, boşluk yani. nedir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 PCIMCA'ların USB3.0 destekleyeni var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Var var. Benim de bu tip bir şeye ihtiyacım vardı da. Almışken aç gözlülük edip 3.0'lığını alsam mı, bir işime yarar mı diye sormaya gelmiştim. Herhalde yaramaz da. Büyük veri aktarımı yapmak için kullanmayacağım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Su anda telefondan yazıyorum. Sen bakabilirsen LG'nin sitesinden bir bak expansion yuvası var mı yok mu... Eğer express portunu yazmışlarsa specifications'a o zaman alıp takarsın. Hatta usb 3.0 port al. Bir de hub buldun mu dadından yinmes... :) Ayrıca donanımsal değil de yazılımsal olduğundan şüpheleniyorsan formatı basmadığın kabahat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ya basamıyorum formatı :s ha bide normalde fareyi görmüyor ama hub kullanınca görüüyor WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/digitus-4-portlu-pcmcia-usb-express-karti-usb-20-nec720114-chipsetli-ds-31203/productDetails.aspx?productId=bd97986&categoryId=639 http://www.hepsiburada.com/Liste/digitus-2-portlu-pcmcia-express-usb-30-kart-nec-d720200-chipsetli-ds-31220/productDetails.aspx?productId=bd97991&categoryId=639 ikincisinin usb 3.0 olması dışında bi olayı var mı? 3.0 a ihtiyacım yok ( hıza ihtiyacım yok ). eğer oksa ilkini alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Var mı abi port? Port yoksa ne diye alıyorsun ki PCMCIA? Bir de şey demiştim, BIOS üzerinden USB 2.0 olan port ayartlarını 1.1'e bir düşürsene diye. Sorun sanırım 2.0 çipinde... 1.1 çalışıyorsa hub 1.1 kullandığından çalışıyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bakarım ona, yalnız başka efsane bi durum oldu e sata yerimde usb portu gozukuodu, daha once denemiştim çalışmamıştı ama şimdi çalıştı WTF. herhalde dediğin 1.1 muabbeti olabilir. Bide expresscard slotu var expresscard 34. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ahahaha komik. SATA portu usb çalıştırmaz abi. Bir yanlışın var... O port direkt SATA denetleyicisine bağlanır. Çok merak ettim senin makinayı... :D Imkanım olsa incelemek isterdim yani... Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 abi senin anakart sizofren galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Bir de yazmışsın express 34 var diye. O.tipte denetleyici bulman lazım o zaman. Türkiye'de bulur musun bilmiyorum da bulamazsan şurayı bir karıştır. http://www.dealextreme.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 vaperon said: Ahahaha komik. SATA portu usb çalıştırmaz abi. Bir yanlışın var... O port direkt SATA denetleyicisine bağlanır. Çok merak ettim senin makinayı... :D Imkanım olsa incelemek isterdim yani... Hehe abi çalışıo valla eheheh harbi şizofren makina, kafayı yemiş halde. Bu arada o linktekliler express 34 desteklio 50 kaat falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar