Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

calisma tercihiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ama pazar hala yeni, hayvan gibi genişlicek. nineler dedeler de smartfon alana kadar pazar var yani. yapan yapar aga

roket yapar mesela inanıyorum

GIRAFİKLERİNİ DE BANA ÇİZDİRİR 50-50 ORTAK OLURUZ :)))))))))
Mesaj tarihi:
Abi TR de var mi bilmiyorum ama US'de cok .oktan bi app bile yazsan bir angel investor gelip milyonlara boguyor seni bizzat bir Turkun oyle yatirim aldigini gordum. App sadece bir ortamda bir duvaraciyor bir nevi mesela siniftakilerle chatlesebiliyorsun. Duavara yorum yazabiliyorsun. Ezelden beri milletn e yazmis okuyorsun. Bu kadar basit bisey milyonlarca dolar yatirim almis.
Mesaj tarihi:
Özel sektörde bir bölüm şefi olduğunuzda sizden kralı yok söyleyeyim. Maaş iyi, şartlar iyi, çevrenizde insanlar pervane. Heyecan aramaya ne gerek var?

Ha bir de devlet memuru olmak isteyenleri nüfus memuru ya da notere alalım. Al bunları alalalal... :D
Mesaj tarihi:
Kendi isimi kurmak, zirvedeyken satip kazandigim para ile omur boyu calismadan yasamak tek hayalim

Bide milletvekilligi olmaliydi anlette, turkiyede se ildikten sonra 0 emekle en iyi imkanlara sahip meslek direk, oturuma gidip arka sirada uyuyun yani, hakan sukurun bile yapabilcegi kadar bos bir meslek
  • Yeni Oluştur...