roket adam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ufak bi ofisim olsun çok istiyorum. böyle 15-20 kişilik bi ekibim olsun. müdür falan ben olmasam da olur, ofisim olsun lan. poster falan asayım duvarına xD ya da üniversite kurayım benç
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yazılımcı rent-a-car firmalarına vbasic stok yazılımı yazıyor
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ahahahhahahah gold, eta gibi bi şirket kursak köşe oluruz, ne diyosun sen :p öğrenciyim ben hala ya.
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Yazilimci olsam direk smartphone app yazardim gibime geliyor. Neden bu dusuncem yanlis sence?
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 onu artık herkes düşünüyor gir bi üniversitenin bilg müh amfisine, on çocuktan beşinin on milyon satışlık app / oyun fikri vardır ancak yapacak çevresi yoktur sorsan.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ama pazar hala yeni, hayvan gibi genişlicek. nineler dedeler de smartfon alana kadar pazar var yani. yapan yapar aga roket yapar mesela inanıyorum GIRAFİKLERİNİ DE BANA ÇİZDİRİR 50-50 ORTAK OLURUZ :)))))))))
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Abi TR de var mi bilmiyorum ama US'de cok .oktan bi app bile yazsan bir angel investor gelip milyonlara boguyor seni bizzat bir Turkun oyle yatirim aldigini gordum. App sadece bir ortamda bir duvaraciyor bir nevi mesela siniftakilerle chatlesebiliyorsun. Duavara yorum yazabiliyorsun. Ezelden beri milletn e yazmis okuyorsun. Bu kadar basit bisey milyonlarca dolar yatirim almis.
Thermo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yaşlı ve hastalar için ilaç saati hatırlatıcısı olsa süper olur. :D
throine Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Thermo said: yaşlı ve hastalar için ilaç saati hatırlatıcısı olsa süper olur. :D yapıldı
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 patron olmak bana göre değil ya rahat adamım idare edemem. birilerinin beni idare etmesi gerek. o yüzden özel sektör.
throine Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yazılım sektöründe kendi patorunun olmak çok kolay. bir de semiconductor sektöründe dene bunu? :(
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Özel sektörde bir bölüm şefi olduğunuzda sizden kralı yok söyleyeyim. Maaş iyi, şartlar iyi, çevrenizde insanlar pervane. Heyecan aramaya ne gerek var? Ha bir de devlet memuru olmak isteyenleri nüfus memuru ya da notere alalım. Al bunları alalalal... :D
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 aquila said: calismayi tercih etmiyorum. kaydırma yapmışsın sen aqıuila.
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 a²(quil), merak ettim, ne işin var elin amerikanyalarında?
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Giovanni said: Yazilimci olsam direk smartphone app yazardim gibime geliyor. Neden bu dusuncem yanlis sence? para yok o işte asdf
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Kendi isimi kurmak, zirvedeyken satip kazandigim para ile omur boyu calismadan yasamak tek hayalim Bide milletvekilligi olmaliydi anlette, turkiyede se ildikten sonra 0 emekle en iyi imkanlara sahip meslek direk, oturuma gidip arka sirada uyuyun yani, hakan sukurun bile yapabilcegi kadar bos bir meslek
Öne çıkan mesajlar