Sylian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Politikacilarin sucu buyuk, gazi veriyorlar ekonomimizi immigrant'lar cokertti diye sonra boyle sonuclar ortaya cikiyor.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 lan o çocuk nası o kadar tepkisiz ona takıldım ben :S
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Çocuk denilenleri anlamıyordur ki. Bu arada çocuk tam kalkan olmuş yani.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=G07szNm_5Jk
calimero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 GERGE said: Çocuk denilenleri anlamıyordur ki. Bu arada çocuk tam kalkan olmuş yani. abi anlamasa da yani, anana yanında çemkirip duruyolar. Bağrış çağrış fln, ne bilem bizde olsa "anneeeeeeeeeaaaaaa" diye zırlamaya başlardı bence hemen...
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 DynamicK said: Çocuğu almaları lazım kadından. Yazık psikopat bi velet olur o kadınla yaşarsa... Dis. ilerde göçmenleri falan bombalar o çocuğu kadınlar bırakırlarsa
liberal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Kadını 1 gün sonra tutukladılar diye hatırlıyorum. Otu çekip cıkmış dışarı heralde de.. kadın biraz da haklı. Pakistanlılar, Indianlar sakin insanlar da zenciler çekilir gibi değil.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 abi valla oradakiler lokum gibiymiş. tr'de herhangi bir ırka laf et bakalım sürahi olarak inersin
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 şu olay trde olsa ilk çoçuğu sonra kadını döverler bence
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 oha lan ingiliz minoritileri baya baya medeniymiş. fransız zencisi olsa kadının ağzını yırtarlardı.
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Teknolojiyi bu yüzden seviyorum insanların yedikleri boklar böyle gün yüzüne çıkıyor ve genelleme denilen şey tarihe gömülüyor. Gerizekalı kadın.
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 niggeragua. abi zenciler hakkatten garipler ama.. bizde numune olarak bulundukları için sempatik geliyorlar. nitekim, istanbul için örnek veriyorum, sayıları yüz binler olsa arada kesin böyle sıkıntılar çıkarırdık.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 bizimde niggalarimiz varda iste allahtan ole zarar ziyan tipler degiller demek isterdim amerikadakiler kafasini kullanip devleti kazikliyor, develtin sirtindan geciniyor bizdekiler "DEVLET BIZE BOKSIN" mentalitesinde yola cikip para ve yardim istedikelri develtin malini yakiyor, vatandasini olduruyorlar neyse en azindan durustler, welfaree yaslanip "ben vergimi odiyen bir vatandasim, burasi ozgur bir ulke adamim" felsefesi yapmiyro bizdekiler
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 o tam nigger kafası değil işte. zimbabve'den gelip, devlet bize baksın demiyor sonuçta.. eğitimsizlik sırf. eğitim şart tabi. tabi.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Kıbrıslı ingiliz delikanlıya (fok) benziyor tipi ama cevabı çok tipik.
Öne çıkan mesajlar