Sothra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 vanguard tanklarken sık sık dipçikle vurmasi gerekiyor oda 4m range'imi var ne
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 dün gece 6 kişi 1 mercenery ile başa çıkamadık aramızdan 2 kişiyi gider ayak aldı öle öldü oha nerf dedım direk asdhjasda
hunty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Vanguardim, Lvl43 oldum. End game pve yapmadim bilmiyorum ama bazi tespitlerim var. Varguard tankdan cacik olmaz. Olurda o kadar iyi olmaz. Vanguard da Shield mekanizmasi var. Bu wowdaki Block ile ayni. Bu demek ki fiziksel dmg azaltirken, Elemental, tech damage gibi buyu tarzi damageleri etkilemiyor. Buna karsin jedi guardian gibi klasslarda Bubble olayi var. Bu her turlu damage'i azaltiyor. O yuzden bir jedi guardiani almak vanguardi almaktan daha uzun surecektir.
Qui Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Genelde tersi olur ama her tank class "bizimki kötü diğeri iyi" yaklaşımı sergiliyor şuanda.
Öne çıkan mesajlar