serhater Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=670883 bu linkte adam anlatmış birşeyler ve yorumlara bakılırsa işe yarıyormuş.İşler dolayısıyla dışardayım aksam eve gidince deneyecem.FPS sorunu olan varsa bi denesin, sonucuda buraya yazarsa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Beta bitmedimi halen yahu? Birileri amerikan saatiyle 01:00 de bitecek felan yazıyordu dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 devam ediyo hala. akşama doğru bitcek galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 İyiymiş, bugünde oynayabilirsem güzel olur, iş güç zaman yok =/ Dünde zaten maintenance a gitti play time hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 salı sabahı 8de bitmesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 işe yarıyormuş ohh be medium ayarlarda takılmadan huttball oynadım çöp bilgisayarla. artık preorder ımı verebilirim gönül rahatlıgıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 herif bloom'u, depth of field'ı falan kapatıyor tabi fps artışı alırız bu ayarlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 hay ben böyle işin black talon da yine düştü fps offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sağolasın hakkaten faydalı işe yaradı bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sabah 7 de biteecek TR saati ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bu yeni gelen fps fixlerden sonra, bunu yapmaya gerek varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 gereksiz dünya kadar kod göstermiş normal grafik ayarlarından ingilizce bilen herkesin yapabileceği basit ayarlar. fakat gameboosterı merak ettim yukluyorum yararı olacakmı diye fazla ram göz cıkarmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar