EharD Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Arkdaslar Runuodaki Bu PreCast olayini Daha dogrusu Butunuyle Mage olayini nAsıl sphere'in aynisi yapabilirim public class AOS { private const bool Enabled = false; Seklinde yaptıgımda olur diye hatirliodum ama bir degisiklik olmadı Runuo Forumlarınada baktım orada bulamadım tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Böyle yaptığında AoS yi iptal etmiş olursun. Pre-AoSde de Pre-Cast vardır.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Peki dedigim seyi nasıl yapicam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Runuo forumlarında ara derim yada Coder'i bekle kendisi bir ara soylemişti kaldırabiliyorum diye.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 spells.cs'den değiştirebilirsin. runuo.com'da detaylı tartışması vardı. fakat runuo tarafından hazır sunulmadığı için böyle bir değişiklik yapmak senin de birkaç şey ayarlamanı gerektirir.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar