Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi daha kullandığım arabaya babamı almıycam.

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Bak baba, sana iki çift lafım var. Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, herseyin var. onlarca kişi calışıyor emrinde. Yakışır mı sana arabamla oynamak? Yakışır mı bunca benzini, kmyi, karda kışta gezerek harcamak, benzinsiz bırakmak? Ama nasıl yakışmasın! Sen değil misin öz oğluna bile acımayan, bir damlacık saadeti çok gören. Anlamıyor musun baba, bu arabayı kızım gibi seviyorum. Ama ben boşuna konuşuyorum. Sevgiyi tanımayan adama, sevgiyi öğretmeye çalışıyorum. Hıh, sen, büyük baba, emekli, dükkanlar sahibi Ümit Bey! Sen mi büyüksün? Hayır, ben büyüğüm! Ben, Tolga! Sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! Gözümde pul kadar bile değerin yok. Ama şunu iyi bil, ne bana ne de arabama hiçbir şey yapamayacaksın. Süremeyeceksin, dolaşamıcaksın, ayıramıcaksın bizi. Çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. Biz birbirimizi seviyoruz. Biz bir baba kızız arabamla. Biz güzel bir aileyiz. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? Dokunma artık kızıma! Dokunma direksiyonuma! Dokunma koltuğuma! Dokunma gazıma! Eğer bir kere daha binersen, ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, Tolga, hiç düşünmeden çeker vururum seni! Anlıyor musun, vururum ve dönüp arkama bakmam bile!"

Sonra beyaz ışığa doğru ilerleyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

herkesin babası varda konuşuyor benimde babam var(emrah tribine sokmayın beni bu yazımdan sonra ),ama babası olmayan arkadaşlar,rahmetli olanlar diyelim,veya baba sevgisi görmemiş tatmamış arkadaşlar,keşke babam olsada arabada değilde tepemde taşısam diyorlardır,yani Allah herkesin babasına uzun ömür versin de araba altlarında paralansın o kadar önemli değil,sigara değil esrar içse de baba babadır yani o kadar yani:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...