Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 araba zaten babamın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Dartanian said: Bi daha babama arabamı vermicem ben de.Üstüne basarak tek bişey söyledim arabanın içinde sigara içme diye, içmiş.Bi daha yan koltuğa bile oturtmıcam. this bide izmariti düşürmüş. İçmedim diyor. Ahanda kanıtı. Yakacak arabayı, ben de onu yakacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 öyle sacma sey mi olur lan babama arabamı da veririm arabama da alırım sorun degil dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ya tek sorunum arabayı küle boğduktan sonra iç-dış temizlik işini de bana bırakması. mis gibi limon çiçeği falan kokar halde veriyorum küller içinde alıyorum phoenix doğmuş sanki ön koltuktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Bak baba, sana iki çift lafım var. Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, herseyin var. onlarca kişi calışıyor emrinde. Yakışır mı sana arabamla oynamak? Yakışır mı bunca benzini, kmyi, karda kışta gezerek harcamak, benzinsiz bırakmak? Ama nasıl yakışmasın! Sen değil misin öz oğluna bile acımayan, bir damlacık saadeti çok gören. Anlamıyor musun baba, bu arabayı kızım gibi seviyorum. Ama ben boşuna konuşuyorum. Sevgiyi tanımayan adama, sevgiyi öğretmeye çalışıyorum. Hıh, sen, büyük baba, emekli, dükkanlar sahibi Ümit Bey! Sen mi büyüksün? Hayır, ben büyüğüm! Ben, Tolga! Sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! Gözümde pul kadar bile değerin yok. Ama şunu iyi bil, ne bana ne de arabama hiçbir şey yapamayacaksın. Süremeyeceksin, dolaşamıcaksın, ayıramıcaksın bizi. Çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. Biz birbirimizi seviyoruz. Biz bir baba kızız arabamla. Biz güzel bir aileyiz. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? Dokunma artık kızıma! Dokunma direksiyonuma! Dokunma koltuğuma! Dokunma gazıma! Eğer bir kere daha binersen, ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, Tolga, hiç düşünmeden çeker vururum seni! Anlıyor musun, vururum ve dönüp arkama bakmam bile!" Sonra beyaz ışığa doğru ilerleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 baban suratına tokatı çarpsın da kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 dasaa topiği fethetmiş. :D İyi güldüm ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Vursa anlayışla karşılarım zaten o laflardan sonra, keşke vursa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 genç striptizci dertli "keşke babam başımda olsa da ağzımın ortalık yerine bi tane vursa! bakın yaptıklarımdan sonra vursa anlayışla karşılarım zaten keşke vursa... o zaman kötü yola düşmezdim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ben dumanlı arabayı kullanmazdım net dolmuşçu taksici gibi kokarsın öyle arabadan inince. otobüsün binbir esansın harmanlanmasıyla oluşan fakir kokusu bile daha katlanılır bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ben içiyorum şahsen kendi aracımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 benım babam artık konuşmuyor, el kol hareketleriyle yönlendiriyor. Sağdan git demek için sağ kapıya vuruyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Selam, @Dartanian Koptum :D @Tenekeadam Sola dönmen için ne yapıyor çok merak ettim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Benim Impreza'nın kendine has bir sesi var bilen bilir , bağırır biraz. Annemin korkusunun psikolojik olduğunu 10 km/s ile giderken vitesi boşa alıp gaza yüklenerek kanıtladım . Birden kapıya yapışıp yavaş diye bağırdı , dedim 10 la bile gitmiyoruz , ne yavaşı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 iyi de impreza'da annenin ne işi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 herkesin babası varda konuşuyor benimde babam var(emrah tribine sokmayın beni bu yazımdan sonra ),ama babası olmayan arkadaşlar,rahmetli olanlar diyelim,veya baba sevgisi görmemiş tatmamış arkadaşlar,keşke babam olsada arabada değilde tepemde taşısam diyorlardır,yani Allah herkesin babasına uzun ömür versin de araba altlarında paralansın o kadar önemli değil,sigara değil esrar içse de baba babadır yani o kadar yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ahaha iyice ağlama duvarına dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar