Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi aldık

Absolut

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Klozet eğitimine başladık gelişmeleri bildiririm. 2. gündeyiz şimdilik daha ve klozete tuvaleti becerdik eğitim aparatı ile ama daha çok yol var önümüzde.
Kullandığımız ürün bu Daha full kapalı safhadayız 4-5 günde bir tane ortadan delik genişleticez bakalım. Ya evi bok götürecek ya da kedi kumu nanesinden kurtulucaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen bir soru daha sorayım.
Bu kristal silica kedi kumlarını tuvalate dökebiliyormuyuz dökemiyormuyuz yani eriyor bol su gelince ama eriyik hali çevre dostu mu degil mi?
Örnek olarak mesela şu marka :P
http://www.clubsafari.com.tr/productDetail.asp?id=2270&kat_id=13
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Klozet eğitimimiz harika devam ediyor ve son aşamaya geldik.10 gündür ne kum ne temizlik bişi ile uğraşmamaıza gerek kalmadı kendisi klozete hallediyor tuvaletini. Büyük rahatlık cidden. Son evreye yarın geçicez bakalım :P
Absolut said:

Klozet eğitimine başladık gelişmeleri bildiririm. 2. gündeyiz şimdilik daha ve klozete tuvaleti becerdik eğitim aparatı ile ama daha çok yol var önümüzde.
Kullandığımız ürün bu Daha full kapalı safhadayız 4-5 günde bir tane ortadan delik genişleticez bakalım. Ya evi bok götürecek ya da kedi kumu nanesinden kurtulucaz.
Sosyal ağlarda paylaş

enee videoya nooldu? neşeli çocuk sesleri arasından kocaman gözlerle yattığı yerden bakıp "noluyo ak?" diyen kediyi geri isteriz! :D

edit: ulen browser yükleyememiş heralde. 2 - 3 kere refresh denedim görünmedi video, enteresan. neyse these are not the droids we were looking for. move along.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...