salome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 aman yarabbim cok cok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 hay poposuna tüküreyim bunu ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 harbi benziyormus yoda ya ;) ahah super olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Artiz oldum olm beeee[/URL] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Offf yapma bak, British shorthair alacağım. Cayacağım kararımdan az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 british al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Şundan istiyorum ben de... Aynı renk göz, arattırıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 arkadaşın scotish, bence züper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 benimki de scottish ztn.britishle bi kulak farkı var yukardaki scottish nası öyle ya çok koyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 2 aylık daha rengi tam oturmadı bide ceptelefonu cekimi ondan herhalde :) buda daha cok belli rengi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 AAAAAAAAA. Nasıl mıncırılır bunlar, hepsi salak aaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Bir problemimiz var. Yemesi içmesi gayet normal, oyunculuğunda bir sorun yok ama ufaklık günde 2-3 kere kusuyor sonra birşey yokmuş gibi hayatına devam ediyor. Ayrıca arada bir hapşurma krizine giriyor peşpeşe 4-5 kere hapşurup yoluna devam ediyor. Veterinerimizle konuştum üşütmüş olabilir dedi ama ev 27 derece o yüzden üşüttüğünü sanmıyorum. Deterjan falan kaldıysa yerlerde o kusturabilir dedi bütün evi baştan sona sildirdik. Birde kıl yutmuştur onu atmak için kusuyor olabilir dedi ki bu nasıl anlaşılır bilemiyorum. Kedi kusması ile ilgili olarak benzer problem yaşayan veya bir çözüm öneren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Valla biz şanslıydık o konuda. Balkondayken kusardı hep. Evde yapmadı hiç. Aklıma gelen tek şey YouTube'daki puking kitten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 kustugunda tüy varsa bi sorun yok. benimde kedim tüy kusar. hatta o tüyleri atmazsa midesinde birikir farklı sorunlar olabilir. ama tüy degil mama kusuyosa veterinere gostermen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Aa kıyamam. Tüylerden de olabiliceği gibi kedinin yediği mama midesine dokunuyor da olabilir. Mamayı değiştirmeyi denediniz mi? Bir de size bi tavsiye kedi çimi alın. Petshoplarda satılıyor. Kedinin yuttugu tüylerden topaklardan kurtulmasını sağlıyor,sindirimine yardımcı oluyor bu kedi çimi. Kedi mamayı hızlı yediğinden dolayı, onu sindiremediği için de kusuyor olabilir. Buna çare olarak gün içinde az az ama sık aralıklarla ona mama verin, eger böyle de bir durum varsa. Ondan sonra hmm. Kedinin alerji durumu olabilir, kumu hapşırtıyor olabilir. Pudralı kumlar fazla tozlu oluyor mesela. Sigara da buna etken. Tabi veterinere götürmek en doğrusu, kusmugun rengine de bakın bu da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Birazdan veterinere götürücez. Telefonda anlattığım kadarı ile büyük ihtimal kedi kıl yumağıymış problem. Bi macun vericek veteriner bakalım neler olcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 valla ben kedimi aldıgım ilk gün malt pastelardan aldım.2 yıldır 3 defa kusmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Malt paste dediğin diş macununun kahverengisi değil mi? Yemeğe ekliyorsun deli gibi yiyor. Dün gece ve bu sabah verdim o pasteden ama henüz kakasını yapmadı daha. İlk bir iki kakasında boncuk arar gibi kıl tüy arıcaz bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 kusmuğunu inceleyin kıl tüy var mı diye daha mantıklı uzun tüylüyse öyle kusar (ama tabi dediğin kadar sık değil) ayda 1-2 kere falan. Ayrıca gerçek çim, ot ve pisi otu da verebilirsiniz onun yerine (ama tabi günlük toplamanız ya da yetiştirmeniz lazıms df). Hani şu buğday gibi üstüne minik minik tohumları olan otlar falan oluyor ya onları seviyorlar genelde. Ama bizim kedinin normal çim yemişliğini bile gördüm yani. çok tatlıymış buarada ve de çocuklar için çok iyi bir şey yapmışsınız (ben 4 yaşından beri falan kediyle büyüdüm sonuçlarından çok memnunum sdf) çocukların empati yeteneğini geliştiriyor bence ne de olsa insan farklı bir canlıyı anlamaya çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 evet en azından büyüdüğünde kediye tekme atan tiplerden olmuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Absolut said: Malt paste dediğin diş macununun kahverengisi değil mi? Yemeğe ekliyorsun deli gibi yiyor. Dün gece ve bu sabah verdim o pasteden ama henüz kakasını yapmadı daha. İlk bir iki kakasında boncuk arar gibi kıl tüy arıcaz bakalım :P evet o :) ben yemeğe eklemiyorum.avucuma sıkıyorum oturup yalıyor iki saat. gerçi iranlar daha tüylü bide.bizimki çok tüylü değil sıkıntı olmuyor pek bol bol taramayı unutmayın onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Kusması gene devam ediyor yaaa pfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Problem? :) Umarım kısa zamanda düzelir, benimkinde öyle bir problem olmamıştı. Yılda 1 kere fln kustu gerçi benimki, o kadar tüye rağmen. Gerçi garibimi ben her sene düzenli traş ettiriyorum, tüy keyfi yapamıyor pek :). Bu arada erkek miydi dişi miydi miyav? Tarama işine gelince ufakken bir problem yokta, şöyle bir 1 yaşına doğru gelsin, düzenli taramak farz. Kullandığım tarak: Yavaş yavaş canını yakmadan, düzenli tarıyorum. Keçelenmeye inanılmaz müsait ve 1 hafta fln taramayınca hemen başlıyor ufak ufak. İşte en temiz çözümü traş oluyor. Tekrar uzaması yaklaşık 9-10 ay fln sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Kusma derdimiz bitti simdi egitime basladik. YODA hayir, hayir YODA ile gecti butun gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ene benim kedimin ismi de yoda dsfds edit: şimdi baktım seninki daha bi yodaymış <(-.-)> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar