Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Eh be kardeşim, hani demiş ya Nasreddin Hoca; Hırsızın hiç mi suçu yok? Hakem hakem, bi yere kadar etkiler. Kazanmasını bilen takım, hırslı takım bir maç yenilir 2 maç yenilir hadi 3 maç yenilir hakem yüzünden, 4. de kazanır. Her kötü giden hemen hakem de hakem tutturuyo. Maç sonrası yorumları izliyorum, BJK olsun FB olsun GS olsun her yenildiklerine 1 gol farkla mı yenildi? "2 penaltısı verilmedi", 2 fark mı, 3 penaltı... Futbolcular çok mu güzel oynuyor, kaç tane organize atak var, kaç şut var kaleye bakmıyor bjk şimdi (lafım bjk ye değil aslında genel olarak ama şu anda kötü durumda olup konuşan bjk) hakeme yüklen...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 lucescuyu nie gönderdiler.ne kadar şampiyon olsakda taraftar futboldan menun diildi 4-6-0 taktigi hiç kimseeye zevk vermiodu.maçlarımız en fazla 1 farklı bitiodu. taraftar terim i istedi terim geldi.fatih terim belki istedigi oyuncular alınmadı belki yanlış oyuncular aldı-gonderdi takımı iyi kuramadı ve kotu başladık kotu bitirdik..gs kotu nasısa die hakemlerde bi tekme koydu bize.ama bi hedefimiz olmadıgı için alışmıştık artık kimse itiraz etmiodu bile. Bu sene bjk nin kotu oluşunu sebebi asla hakemler diil.belki tribunden penaltı die gozuken poziyosyonlar.aslında alakası bile yok.hemen yoneticiler futbolcular bi gaz.ibrahim toraman maç sorası röportaj da hakeme dokundum dio.pozisyonu izliosun hakemi 2 metre one ittirmiş.cagdaş elle dokunmadım dokunsamda kasti bişi yoktu ayrıca faul vardı dio.pozisyonu izliosun faul fln yok cagdaş topa okuz gibi girdigi için el kol her bişi dalıo topa.nese ya..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Beşiktaşın defansı böyle yol geçen hanı olduğu sürece beşiktaş maçı yöneten hiçbir hakem suçsuz olamaz.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 1 cagdasın pozisyonda adam ayagını tehlikeli kaldırıyor ve tehlikeli hareket verilmesi lazım adamın kafa hizasındaki bir topa kafa wurmaktan aciz bir adam deil cagdas!!!! 2 bjknin defansı son 2 macta mukemmel oynuyordu ozellikle cagdas-toraman ikilisi cok iyi anlasıyorlardı ama ikiside cezalı duruma dustu... İbrahim toramanın yaptıgı kesinlikle affedilmez birşey cok buyuk bir hata yaptı ve cezasını besiktas cekiyor...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 lucescuyu kotu oynattıgı yada zewksiz futbol oynattıgı için kovmadılar ozhan canaydın fatih terimi secim malzemesi yapmak için kovdu o gunleri biraz dusun hatırlarsın...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. [Bu mesaj _Tora_ tarafından 09 Ekim 2004 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 eet onu biliyorum ozhan terimi getircem diodu.ama oda bilioduki ztn taraftar terimi istio.cogu kişi terimi istio.o yuzden seçim malzemesi olarak ii bi malzemeydi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya getirirlermi...onlararda o para...[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar