Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Sostizm senin durum kötüymüş, kuru hava-burun tıkanıklığı demişsin ama öyle durumlarda benim genelde boğazım falan tahriş oluyor, küçük dil şişmesi olayını ilk defa yaşıyorum. Burnum falan da tıkalı değil, havanın nemliğini kuruluğunu da bilmiyorum ama alkol de demişsin, çok sık alkol almamın bir etkisi vardır belki. İçtiğim mekanlarda bardakları iyi temizlememişlerse oradan mikrop virüs falan bulaşmıştır belki, bilemedim. Doktora gitmemem üzerine yapılan yorumlara yönelik bir hatırlatma yapayım: Nigger_of_the_sand said: Burada İngilizce konuşan doktor falan aramaya kasmak istemiyorum şimdi, zaten sigortam karşılıyor mu onu da bilmiyorum neyse Yutkunma olayını farkındalık içerisinde yapmak her ne kadar sinir bozucu olsa da net bir tehlike yahut günlük hayatımı devam ettirmeme mani bir durum olmadığı sürece doktora gitmemeyi tercih edeceğim. Onun dışında anladığım kadarıyla bu küçük dil aynı zamanda horlamaya da neden oluyor, şimdi uyiycam da bu şişik vaziyette sabaha kadar bi oraya bi buraya vurursa hepten tahriş olur iyice hapı yutarım.. bakalım ne olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 dondurma falan yersen buzulup kuculurmu acaba bide en sagliklisi eczaneye git doktora gitmek istemiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 kedi şeyini görmüş uff yaraya bak demiş hesabı... küçük dil şişmesi hahaah farenjit tarzı bişey olmuş işte bogazın şişmiş küçük dil şişer haliyle bademciklere yakınlıgından dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 çok geçmiş olsun limonlu çay iç dicem de yani aklıma pek bişi gelmediğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Dün sabah kalktığımda geçmişti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 küçük dil neki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 boğaz antiseptiği alıcan sprey şeklinde olanlardan böyle ağzının arkasına doğru boğaza sıkıcan andorex iyidir mesela, birde ufaktan antibiyotiğe başlasan iyi edersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar