Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

web.paticik.com/wow/ yeniden hizmette...

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

fansiteimiz zaten vardi
feci guncellenemiyodu dogru ama sonunda gazaba da ugradi acilmiyo oldu

beta testerliga kabul edilenleri oturup erken oynayacaklarina test edip yazmaya davet ediyorum burdan acik acik :)
anilarinizi yazin, millete okuyucak ozendiricek bisi olsun ki Bliz e gidip aha reklaminizi boole yapiyoruz deriz
bilgilendirmeyi zaten netteki bilgilerle yapiyoruz[signature][hline]Silence in the studio!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben demiştim sırf beta accountu almak için fan sitesi açalım diye, hatta: http://forum.paticik.com/view.php?id=81891 ama tek başıma kalınca ümidimi kesmiştim. Çok kötü oluyorum valla böle dediğim çıkınca ama önceden yapılmamış olunca. Hatırlatıp gıcık kişilik olmak da ayrı bi boyutu zaten..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

World of Warcraft ıcın ayrı bır sıte yapılmalıdır sonuc olarak warcraft ft (genel olarak stratejıler dıyelım)ıle oynanıs bakımından hıc bır benzerlık tasımamakta...ayrıntılı ve kalıtelı bır wow sıtesı daha sonradan bu oyuna gırıcek oyuncularıda hem patıcıge yonlendırır hemde yenı baslayanlara on ayak olur..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...