BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 wow betalar da gündemdeyken güncellemenin tam zamanı :horace:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ben halen wow hakkında bir sitenin yapılması taraftarıyım ahh php zart zurt bılsem yaparm ama elden bişe gelmez tr de wow ıle ılgılı 1 tane bile site yok -,-[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 çok ii oldu en azından birdaha beta başvurusu olursa direk yazarız fansitemiz diye heh[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yazardık diyeksin artık beta başvurusu olmaz daha closed...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 fansiteimiz zaten vardi feci guncellenemiyodu dogru ama sonunda gazaba da ugradi acilmiyo oldu beta testerliga kabul edilenleri oturup erken oynayacaklarina test edip yazmaya davet ediyorum burdan acik acik :) anilarinizi yazin, millete okuyucak ozendiricek bisi olsun ki Bliz e gidip aha reklaminizi boole yapiyoruz deriz bilgilendirmeyi zaten netteki bilgilerle yapiyoruz[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bende mi bi fansite'si acsam ne yapsam..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bence wow için bir ayrı sayfa yapalım warcraft3 sayfası o sayfa [Bu mesaj kalima tarafından 07 Ekim 2004 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 aynı fikirdeyim ayrı bi wow sayfası için elimden geleni yaparım bende. Hali hazırda en az 5-6 beta oyuncumuzda var onnarda gereken özeni gösterirse oyun çıkmadan milleti gaza getirip bişiler yapabiliriz . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bence ho$ olur, ayrica fansite adminlerinin blizzard adminleri ile ayni ortamda fikir-alisverisi yapma gibi bir ayricaliklari oldugunu hatirliyorum..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 oh elinize saglık site sahane olmus okadar yazdık zamanında acılmıyo diye ama simdi cok acılıyo eline saglık[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bi el atalım oraya =P[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Pati mmorpg sayfalarının unutulmuşluğu skandal boyutlarına ulaştı artık. Siz son verin bari şu rezilliğe :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ben demiştim sırf beta accountu almak için fan sitesi açalım diye, hatta: http://forum.paticik.com/view.php?id=81891 ama tek başıma kalınca ümidimi kesmiştim. Çok kötü oluyorum valla böle dediğim çıkınca ama önceden yapılmamış olunca. Hatırlatıp gıcık kişilik olmak da ayrı bi boyutu zaten..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 haklıydın be kardeş ahh işte bu konularda ben şahsen tecrübesiz olduğum için bilemedim yoksa dururumuydum böle. aynen dediğin çıktı tabiki, bütün fansiteçılar eu beta başladıktan 1-2 saat sonra accountlarını aldılar.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ya biri şu siteye el atsın yawf wowda sadece 3 ırk olduğu yazıyor bu kadar mı geri kaldı[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 evet ya yenilik istioruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 World of Warcraft ıcın ayrı bır sıte yapılmalıdır sonuc olarak warcraft ft (genel olarak stratejıler dıyelım)ıle oynanıs bakımından hıc bır benzerlık tasımamakta...ayrıntılı ve kalıtelı bır wow sıtesı daha sonradan bu oyuna gırıcek oyuncularıda hem patıcıge yonlendırır hemde yenı baslayanlara on ayak olur..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 eskiden pek bir döküman yoktu da şimdi allahına kadar var, tester olmak şart değil, her türlü kaynak mevcut ve yeri belli, istekli olan adam oradan da bakıp yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar