zippo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 dün 9 yaşında olan kedim geçirdiği ağır hastalığı yenemedi ve onu kaybeddik.. gerçekten geçen her saniye yokluğunu hissettiriyor bize.. onun yokluğunu hissettirmesede başka bir kedi almayı düşünüyorum ve arkadaşımın vermek isdediği bir çift british shorthair kedi var.. erkek 2 yaşında dişi olan ise 1.5 yaşındadır.. bunun üzerine size bir kaç sorum olacak çünkü pek bir bilgim yok bu tür hakkında.. bakımı kolaymı zormu? yaşlarının büyük olması yeni ortama adapte olmalarını etkilermi? ve bunların haricinde dikkat etmem gereken şeyler varmı bunları öğrenmek istiyorum.. şimdiden çok sağolun yardımlarınız için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Diyebileceğim tek şey daha yavru olduğu zamanı kaçırman çok yazık olur cidden British Shorthair için. Yavruyken inanılmazlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bi erkek bir dişi british shorthair gelcek eve, daha da gençler hem. eğer kısırlaştırılmamışsa yavruya doyarlar zaten :D al sen, munis oluyolar pek güzeller :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 http://intoko.kijiji.com.tr/f-Hayvanlar-Alemi-Kedi-British-Shorthair-W0QQCatIdZ240 Ben netten buldum benim kediyi istersen sende bir bak yani bulunmayacak gibi değil aradığın. Ama para ilemi almak istiyorsun yoksa verecek birinimi arıyorsun bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar