Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kıbrısta özel de okumak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar daha önce açıldıysa özür dilerim
ben 2003 te öss yi kazanamadım bu sene dersanedeyim ve dersane parası özel okullara neredeyse yaklaştı evdekiler de bu sene de kazanamazsan kıbrısta okursun felan diyorlar .ben de merak ettim oradan mezun olunca türkiyede iş bulma imkanım var mı? boşu boşuna gitmeyelim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
iş bulma imkanın var, ama şansın türkiyede bir üni. bitirmiş birinin iş bulma şansından düşük, hem de baya düşük diye
biliyorum ben.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
Dogu akdenız dısındakılere yok..yanı oyle bılıyorum..benim bildigim odtu kıbrıs var bu sene yeni acıldı onun icin ii diyolar onu kazanabilirsen direk odtu diploması alıyomşsun bence acıma ona git bas parayı[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Mesaj tarihi:
olm para basabiliosun nie kıbrısa veriosun ki, git sabancıya en kral üniverste.
tabi 300 den fazla puan yapman lazım girmen için :)
olmadı koç olmadı bilgi ye git yani.
[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

[Bu mesaj Mortis tarafından 08 Ekim 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kıbrıs baya ucuz kalıyo koç sabancının yanında. tabii sadece eğitim bedeli olarak.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
Çüş ne yaptın kıbrıs 3000 dolarmı ne istanbulda 5000-6000 dolara bile okul vardı 2 sene once..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey..
Dei$ik : Kas, belki girersin..
Mesaj tarihi:
100% ler bile dusuk..
Ama sakın unutma doguakdeniz dısındakılerden cacık olmaz;digerlerinde ne dogru duzgun kampus ne hoca var...
Gerci dau okuması zor olarak nam salmıs bır yer..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Mesaj tarihi:
neye gore kime gore?

said:
birinci_ben, 08 Ekim 2004 21:28 tarihinde demiş ki:
iş bulma imkanın var, ama şansın türkiyede bir üni. bitirmiş birinin iş bulma şansından düşük, hem de baya düşük diye
biliyorum ben.
Mesaj tarihi:
Şu an bir arkadaşım gibiyor (hey gibi mehmet zeküü hey) hayatında pekte mulu değilmiş. Şimdi sen dersane fiyatları yaklaştı dedinde. kıbrısta konaklama yeme içme yani bütün giderlerini hesaplarsan fiyat baya bir uzuyor. Birde sınıfta kalırsan bursda elinden gider bence sen adam gibi çalış iyi bir yere gir derim[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
  • Yeni Oluştur...