laverda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 arkadaşlar daha önce açıldıysa özür dilerim ben 2003 te öss yi kazanamadım bu sene dersanedeyim ve dersane parası özel okullara neredeyse yaklaştı evdekiler de bu sene de kazanamazsan kıbrısta okursun felan diyorlar .ben de merak ettim oradan mezun olunca türkiyede iş bulma imkanım var mı? boşu boşuna gitmeyelim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
arar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 iş bulma imkanın var, ama şansın türkiyede bir üni. bitirmiş birinin iş bulma şansından düşük, hem de baya düşük diye biliyorum ben.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Dogu akdenız dısındakılere yok..yanı oyle bılıyorum..benim bildigim odtu kıbrıs var bu sene yeni acıldı onun icin ii diyolar onu kazanabilirsen direk odtu diploması alıyomşsun bence acıma ona git bas parayı[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 olm para basabiliosun nie kıbrısa veriosun ki, git sabancıya en kral üniverste. tabi 300 den fazla puan yapman lazım girmen için :) olmadı koç olmadı bilgi ye git yani. [signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 08 Ekim 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
arar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 kıbrıs baya ucuz kalıyo koç sabancının yanında. tabii sadece eğitim bedeli olarak.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 dersane 5 milyar özel üniler yıllık en az 15000$.. arada baya fark var :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 O ODTU diploması bildiğin ODTU Diploması değil yazıyor üzerinde Kuzey Kıbrıs Kampüsü diye[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Çüş ne yaptın kıbrıs 3000 dolarmı ne istanbulda 5000-6000 dolara bile okul vardı 2 sene once..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin..
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 kıbrıs'ın %50 burslu opsiyonu var ve puanları feci düşük...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 100% ler bile dusuk.. Ama sakın unutma doguakdeniz dısındakılerden cacık olmaz;digerlerinde ne dogru duzgun kampus ne hoca var... Gerci dau okuması zor olarak nam salmıs bır yer..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 neye gore kime gore? said: birinci_ben, 08 Ekim 2004 21:28 tarihinde demiş ki: iş bulma imkanın var, ama şansın türkiyede bir üni. bitirmiş birinin iş bulma şansından düşük, hem de baya düşük diye biliyorum ben.
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Şu an bir arkadaşım gibiyor (hey gibi mehmet zeküü hey) hayatında pekte mulu değilmiş. Şimdi sen dersane fiyatları yaklaştı dedinde. kıbrısta konaklama yeme içme yani bütün giderlerini hesaplarsan fiyat baya bir uzuyor. Birde sınıfta kalırsan bursda elinden gider bence sen adam gibi çalış iyi bir yere gir derim[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue
Öne çıkan mesajlar