Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Zapping yaparken arasıra Giga'ya rastlıyorum. Bir halt anlamıyorum dediklerinden ama ordaki Türk bayrağı dikkatimi çekti. Neden acaba oraya bayrak astılar?[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 huseyin adinda bi eleman var program da turk kendisi. oradaki editorlerden. yalni$ hatirlamiyorsam donanim falan tanitiyordu.[hline]klavye i$te, bildigin klavye.
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 o bayrak oraya turkiye-brezilya dunya kupasi maclari sirasinda asildi... hala orada :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 daha önceden de vardı sanki? öyle kalmış aklımda.. hüseyin diye bi eleman var onla alakalı bişi diye biliyorum ben de..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i]
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 olabilir ben farketmemisimdir ben farkettigimde wc'nin basiydi o yuzden astilar heralde die dusunmustum
inf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 help bölümünde hüseyin(kısaca hüsi deniyor :)) var işte. o bayrakta tam onun masasının arkasında duruyor. Ayrıcak küçük bir türk bayrağıda başka birinin masasında duruyor. Onunda nedeni giga globalde Türkiyeden bir temsilcilerinin oluşu.
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Ben o adamı arap falan sanıyordum, tipide uygun hani. Vay anasına türk varmış ha güzel[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bu kadar türkiyeye hastalar, giga.com.tr gibi türkçe site açsalar ya.. almancayı tamamen unuttum siteden bir halt anlamıyorum..[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Hüseyin diye orada help bölümünde çalışan bir Türk var o adam asıyor asalanım benim :) birde orada ingiliz iti var eskiden Türk bayrağının üstüne küçük bir ingiliz bayrağı asıyordu :| sopayı yedi heralde artık yapmıyor özenti masasının üstüne koymuş barağı arkadanda vantilatörle dalğalandıryor Allahın salağı.
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ya ne dalga gecmesi orda murat mi mehmetmi ne oyle bir turk adamda var fifa falan oynarkende turkiye oluyor adam hep, dunya kupasinda asmisti onu oraya[hline]
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 silver eğer başka bir ülkenin bayrağına saygı göstermiyorsan, kendi bayrağına gösterdiğin saygı olmaz sadece özenti olur, yani orda salak dediğin adamla aynı kategoriye girersin sende. [Bu mesaj Norak tarafından 23 May 2003 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Sonuçta o da bir millet, o da bir milletin insanı..[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Onu oraya Hüso asmıştırda o herifin Türkçesi yok galiba :P .Ubisoft coderıyla İngilizce konuşuyodu bir ara nVidia hakkında Alamancasına diyecek yok zatende bari ülkesinin dilinide kapsaydı biraz :D[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Öne çıkan mesajlar