Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Giga'daki Türk bayrağı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zapping yaparken arasıra Giga'ya rastlıyorum. Bir halt anlamıyorum dediklerinden ama ordaki Türk bayrağı dikkatimi çekti.
Neden acaba oraya bayrak astılar?[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
Mesaj tarihi:
help bölümünde hüseyin(kısaca hüsi deniyor :)) var işte. o bayrakta tam onun masasının arkasında duruyor. Ayrıcak küçük bir türk bayrağıda başka birinin masasında duruyor. Onunda nedeni giga globalde Türkiyeden bir temsilcilerinin oluşu.
Mesaj tarihi:
bu kadar türkiyeye hastalar, giga.com.tr gibi türkçe site açsalar ya..
almancayı tamamen unuttum siteden bir halt anlamıyorum..[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
Mesaj tarihi:
Hüseyin diye orada help bölümünde çalışan bir Türk var o adam asıyor asalanım benim :) birde orada ingiliz iti var eskiden Türk bayrağının üstüne küçük bir ingiliz bayrağı asıyordu :| sopayı yedi heralde artık yapmıyor özenti masasının üstüne koymuş barağı arkadanda vantilatörle dalğalandıryor Allahın salağı.
Mesaj tarihi:
silver eğer başka bir ülkenin bayrağına saygı göstermiyorsan, kendi bayrağına gösterdiğin saygı olmaz sadece özenti olur, yani orda salak dediğin adamla aynı kategoriye girersin sende.

[Bu mesaj Norak tarafından 23 May 2003 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Onu oraya Hüso asmıştırda o herifin Türkçesi yok galiba :P .Ubisoft coderıyla İngilizce konuşuyodu bir ara nVidia hakkında Alamancasına diyecek yok zatende bari ülkesinin dilinide kapsaydı biraz :D[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
  • Yeni Oluştur...