Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Zapping yaparken arasıra Giga'ya rastlıyorum. Bir halt anlamıyorum dediklerinden ama ordaki Türk bayrağı dikkatimi çekti. Neden acaba oraya bayrak astılar?[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 huseyin adinda bi eleman var program da turk kendisi. oradaki editorlerden. yalni$ hatirlamiyorsam donanim falan tanitiyordu.[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 o bayrak oraya turkiye-brezilya dunya kupasi maclari sirasinda asildi... hala orada :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 daha önceden de vardı sanki? öyle kalmış aklımda.. hüseyin diye bi eleman var onla alakalı bişi diye biliyorum ben de..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 olabilir ben farketmemisimdir ben farkettigimde wc'nin basiydi o yuzden astilar heralde die dusunmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 help bölümünde hüseyin(kısaca hüsi deniyor :)) var işte. o bayrakta tam onun masasının arkasında duruyor. Ayrıcak küçük bir türk bayrağıda başka birinin masasında duruyor. Onunda nedeni giga globalde Türkiyeden bir temsilcilerinin oluşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Ben o adamı arap falan sanıyordum, tipide uygun hani. Vay anasına türk varmış ha güzel[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bu kadar türkiyeye hastalar, giga.com.tr gibi türkçe site açsalar ya.. almancayı tamamen unuttum siteden bir halt anlamıyorum..[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Hüseyin diye orada help bölümünde çalışan bir Türk var o adam asıyor asalanım benim :) birde orada ingiliz iti var eskiden Türk bayrağının üstüne küçük bir ingiliz bayrağı asıyordu :| sopayı yedi heralde artık yapmıyor özenti masasının üstüne koymuş barağı arkadanda vantilatörle dalğalandıryor Allahın salağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ya ne dalga gecmesi orda murat mi mehmetmi ne oyle bir turk adamda var fifa falan oynarkende turkiye oluyor adam hep, dunya kupasinda asmisti onu oraya[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 silver eğer başka bir ülkenin bayrağına saygı göstermiyorsan, kendi bayrağına gösterdiğin saygı olmaz sadece özenti olur, yani orda salak dediğin adamla aynı kategoriye girersin sende. [Bu mesaj Norak tarafından 23 May 2003 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Sonuçta o da bir millet, o da bir milletin insanı..[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Onu oraya Hüso asmıştırda o herifin Türkçesi yok galiba :P .Ubisoft coderıyla İngilizce konuşuyodu bir ara nVidia hakkında Alamancasına diyecek yok zatende bari ülkesinin dilinide kapsaydı biraz :D[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar