Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lokavt Bitti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu league pass international olcak mı bu sene?
siteye girdiğimde

Please leave your email below to be notified when League Pass becomes available next season.

yazıyor, ama league pass broadband'a girdiğimde

2011/2012 sezonu için mailinizi bırakın diyor

burdan bu sene league pass international olmayacak diyebilirmiyiz :(
Mesaj tarihi:
radagast62 said:

66 maçlık fikstürde ortalama 1.8 günde bir maç yapacakmış takımlar. Playoff 2.turunda da birer tane back-to-back oynanacakmış. Bayılanlar, ölenler olur bu fikstürle ahah

Şu yayın işi de bir anca önce belli olsun.Nba tv kabloluda olmazsa kendimi keserim. League pass'e verecek param yok valla

aynı durumdayım. cidden çok fena moralim bozulur. nolur alsınlar kabloluya.
Mesaj tarihi:
abi evin her yerinde kablolu var benim odamda sorun vardı o yüzden uydu bağlattık benim odaya, uyduda da nba tv şifreliydi 1.5 yıldır odamda izleyemiyorum nba tv'yi gerçekten sinir bozucu uydunun şifresini kaldırsınlar artık yeter
Mesaj tarihi:
Ya şimdi ben olayı anlamadım. NTV'nin yayın hakları devam ediyordu. Lokavt olunca boşa düştü de, şimdi kapan kapan mı yapıyorlar?

Yoksa en başından yanlış biliyordum da, anlaşma bitiyordu da bunlar lokavt var diye mi uzatmadı.

Hani şey yaparlar mesela, yeni sözleşme yapılacaksa son sözleşme sahibi her zaman avantajlıdır. Eğer öyle bir avantaj geyiği falan varsa ve NTV kaybetmişse lokavt ayağına yazıklar olsun.

Eğer diğer türlüyse de yazık oldu :)

TRT alsın ya, en temizi aslında. Ömer Üründül anlatmadığı sürece sorun yok.
  • Yeni Oluştur...