cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 arkadaşlar şimdi aradim vallahi bilalhi 3 gündür yok olmuyor öncelikle nebula scpritlerindeki şu counselor ve seer ... admin falan hiçbiri yazmiyor arkadaşlar mesela .gm komutu yazdinizda adinizin yaninda gm mesela ahmet yaziyor atiyorum counselor char açıldı size counselor ahmet yazarken .gm yazin snra gm ahmet yaziyor .privshow yaparsam palyer gibi oluyor arkadaşlar şu yazilari biri bana editleyecekmi atiyorum plevel 7 de owner 6 admin 5 wm 4 gm 3 seer 2 counselor ve oyun içinde .privset yaptimda direk o rütbete atanmasi gerekiyor lütfen ii anlayan biri bakabiliriimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 senin derdin kafada cıkan counselor administrator gibi yazılarsa o kolay event ata bir tane On=@Click if ( == 7) message @55 Owner endif return 1 boyle boyle devam edebilirsin.[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ama .gm yazdinda gene değişecek o yazi ayrica kafa server staff yaziyor ismin yaninda attiyorum şöyle denem server staff Owner Cacan böyle olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bunu Spheretables.scp ye ekle , acaip uykum var hata yapmıs olabilirim ama mantık boyle . ------------------------ On=@Login if (>1) src.events=+e_staff endif On=@logout src.events=-e_staff [events e_staff] On=@Click if ( == 7) message Deneme Server Staff message Owner return 1 elseif ( == 6) message Deneme Server Staff message Admin return 1 elseif ( == 5) message Deneme Server Staff message World Builder return 1 elseif ( == 4) message Deneme Server Staff message GM return 1 elseif ( == 3) message Deneme Server Staff message Seer return 1 elseif ( == 2) message Deneme Server Staff message Counselor return 1 endif[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 iyidide sphere tablein neresine koyacam ?_ yoksa staff(gmfixin altinami koyayim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Spheretables.scp de On=@Login kısmı var onun altına sadece if (>1) src.events +e_staff endif kısmını; On=@Logout un altına da src.events -e_staff olarak ekle.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar