SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Gerekli bölümlerden mezun olmadan işi kapma olasılığım var mıdır ? Java üzerine konuşuyorum şu an. Gösterebileceğim 3-5 kişisel projem var hiç kurumsal tecrübem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bölümün ne kadar alakasız yazılımla? onu söyle bi. duruma göre değişir. tarih okuyup yazılımcı olduysan pek bakmazlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 İİBF çıkışlıyım(işletme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 projelere gore degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Büyük şeyler değil zaten olamaz da işte hani belli başlı şeyleri bildiğimi gösteren şeyler diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Sen ne yapmak istedigine karar ver once tastamam, sonra onu takip et bence. "Is bulur muyum acaba ?" diyerek meslek secmenin ya da ayni kafayla bir hobiye yonelmenin hic bir gelecegi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Yok öyle değil. Ben bu işi seviyorum hani iş bulamazsam bırakıcam diye bir durum yok tek top takılır hobi de olsa birşeyler yapmaya devam ederim. Bu işten aldığım zevki anlatamam yani. Ben kişisel konusunda yazdığım gibi herşeyden çok çabuk sıkılırım ama yazılım öyle değil. Bildiğin aşk diyelim. Sadece şansım ne olur onu merak ettim. Gider kariyer.net'ten başvurumu yapar öyle de görürüm ama ilk başta bir öğreneyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ne guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bir de tabi ne tavsiye edersiniz onları da öğrenmek isterim. Yani bu işe girmek istiyorsan senin mezun bölümün eksi ama şunu katarsan özgeçmişine büyük katkısı olur sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 işletmeden olabilir. şansın var yardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ise girerken ne mezunu oldugun cok onemli olmuyor. Sadece diploma ve gerekli bilgi/deneyim/heves yeterli oluyor. Ilk 3-4 sene maasin az olur, sonra kendini gelistirirsen adam akilli para da kazanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 opensource davalara bak, katkida bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Sağolun cevaplarınız için. Evet opensource olayı iyi olur hiç aklıma gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bizim okulda bilgisayar bilimleri asistan var, adam hukuk mezunu. boş vaktim çoktu bunla uğraştım diyo ahaha. baya da efsane yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 akila çok doğru demiş gitti opensource şeylere katıl bişiler ekle çıkar yardım et. sonrası gelir zaten. bilişim sektörü mezun adamdan çok bilen adamı sever zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 diplomasız da yapılabilecek ve istersen çok çok başarılı olabileceğin bir iş sonuçta. diploma olayını kafaya takma. diplomasız olup kepçeyi bırak kazanla para kaldıran adamlar var. internetten algoritma da öğrenirsin, dil de öğrenirsin çoğu şeyi zaten öğrenirsin ama ellerini bir işe bulaştırmadan da bir cacık olmaz. öğrendiklerini işe dökmeyi bildikten sonra biraz da tutkun varsa, istekliysen zaten piyasada aranılan adam olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Java zaten kurumsal olarak cok az yeri olan bisey. İlk isini bulman zor olur ama sonra kendini gelistirmene bagli olarak imkanlarin artar. Farkli konularda uzmanlasan adam degerli olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ben edebiyat fakültesi çıkışlıyım. şu anda türkiye'deki büyük yazılım firmalarından birisinde çalışıyorum. ünvanım yazılım mühendisi (my ass). bildiğim kadarıyla şirkette benim dışımda matematik, mat. müh., bilg müh. ve buna benzer bölümlerden mezun olmayan yazılımcı yok. büyük firmaların hepsi değil ama bir çoğu diplomaya bakıyor. hatta ben de kafamdaki şirketlerden bazılarını bu sebeple elemek zorunda kalmıştım. zaten bu da 2. işim. direkt buraya giremezdim muhtemelen. tabiiki çalışma esnasında bir dezavantajı yok bu durumun. ama şirket değiştirirken ve ilk başlarken, sıkıntılar çekmene sebep olabilir. hazırlıklı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 yapma abi java'nın kullanım alanları gayet geniş ve kurumsal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 aktiftablet said: Java zaten kurumsal olarak cok az yeri olan bisey. What? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 asıl işi yazılım olan firmalarda sorun olacağını sanmam. olmamalı aslında adam işini iyi yapıyorsa zaten anlarsın ne kadar iyi olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 gözlemlediğim kadarıyla tam tersi. asıl işi yazılım olan firmalar, diplomaya daha çok değer veriyor. haksızlar da diyemem pek. ama bazen bu şirketin dinamizmini kaybetmesine de sebep oluyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 diplomalı adam bir adım önde olur tabii ki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaranasKing Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Bir kaç bilgisayar mühendisi hocam vardı, şahsi bilgisayarıma o/c yaparken ram'ine zarar vermiştim. bu sebepten ötürü bilgisayar kendisini resetliyordu. hocalara deneme amaçlı sebebini sorduğumda da cd-rom pistir temizlersen eğer sorun çözülür demişlerdi. o yüzden diploma gerekli mi sorusuna bu ülkede koy g.t.ne diplomanın derler. -------------------- @aktiftablet yok artık lebron james hakikatten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 2 hocanın cahilliğini örnek göstererek diploma gereksiz demen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar