xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 siteye baglanamadi vs yuklenemedi falan yaziyor.. nasil yapilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kader diyip katlanmak lazım. her zaman her istediğimize ulaşabiliyor muyuz evladım? ebn bi keresinde antalyaya gelen playboy güzellerinin odasına gireyim dedim. kapı da çalışıyordu. bozuk yahut kilitli değildi. peki girebildim mi? hayır.. kader diyip katlanmak gerek bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ipad telefon vs den giriliyor. bilgisayarda tik yok. opera chrome vs denedim ciks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dasaa cik git bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dasaaa da mesela çıkamıyor ama kapı da çalışıyor işte kader sabretmeyi öğren çekirgem.. tunnel bear aradığın yanıt bu arada. kur çalıştır gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 hosts dosyası bişekilde virüs türevi tarafından değiştirilmiş olabilir. yönlendirme var mı ki? windows sys32 etc driver hosts idi sanırım yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar