Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Utopik buluslasin tahmini ortaya cikis sureleri

reyou

Öne çıkan mesajlar

mesela matrix alemindeki gibi kafamiza kordon takip, sanal alemde dolasma,

bir hap atip helikopter kullanmayi ogrenme

bir insanin beyninde kac GB veri oldugunu ogrenme ve beyinden beyne bilgi kopyalama gibi vs vs vs seylerin beklenen ortaya cikis sureleri gibi seyleri iceren kaynaklar var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

yanılmıyorsam quantum mekaniğine giren işler öğretiyolar ama yanılıyor olma ihtimalim yüksek. çünkü kimya 101 bu. bildigin lise kimyası olması gerekirken "x hızla hareket etmekte olan fotonun dalgaboyunu debroglie eşitliği ile bulun" diye çıkmış soru var

5 alıcam net. onu da üzümlükek atom modelinden alıcam
Sosyal ağlarda paylaş

abi biliyorum bize yetismicegini, lan ziraat bankasi kuyruklarinin ortadan kalkmasi bile bize yetismez sdfdsf

benim sordugum, insanlar bununla ilgili tahminler yapiyolarmi, ve daha onceden yapmislar mi? tutma orani kac?

yani mesela ilk tv bulundugu zaman adamlar bundan 15 yil sonra garanti renklisi ortaya cikar gibi biseyler solemislermi

yada simdiden 20 yil yada 200 yil sonrasinda nelerin ortaya cikabilecegi gibi gorusler varmi?
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrannus said:

yanılmıyorsam quantum mekaniğine giren işler öğretiyolar ama yanılıyor olma ihtimalim yüksek. çünkü kimya 101 bu. bildigin lise kimyası olması gerekirken "x hızla hareket etmekte olan fotonun dalgaboyunu debroglie eşitliği ile bulun" diye çıkmış soru var

5 alıcam net. onu da üzümlükek atom modelinden alıcam
sen yanlıs sınava girmissin fizik sınavı la o.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...