reyou Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 mesela matrix alemindeki gibi kafamiza kordon takip, sanal alemde dolasma, bir hap atip helikopter kullanmayi ogrenme bir insanin beyninde kac GB veri oldugunu ogrenme ve beyinden beyne bilgi kopyalama gibi vs vs vs seylerin beklenen ortaya cikis sureleri gibi seyleri iceren kaynaklar var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bize yetişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yok abi onların hepsi film hiçirisi gerçek değil. beynine kablo sokarsan zaten ensefalit olup geberirsin en güzelinden. temiz bir ölüm değil ama salla işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 işte meendisleri böyle yetiştiriyolar günümüzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 tam 6 saat kimya vizesinde neden ışıkhızı kullandıgımızı anlamaya çalıştım.anlayamayıp masadan kalkarken icetealimon şişesi albenilerin üstüne devrildi.yarım saattir yeri paspaslıyorum.bunun yanında istatiksel olarak ülkenin brightest mindlarından biriyim bize yetişmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kimya dersinde relativistik termodinamik mi öğretiyorlar? hiç sanmam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bu bölüme sürekli national geographicten konular acsam buranın modu olurmuyum sıdıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 valla öğrenmek onlara yetişmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 arkadaşları ona aynştayn diyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kart biraz 14yaşında değil... ama bebek gibi bi poposu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yanılmıyorsam quantum mekaniğine giren işler öğretiyolar ama yanılıyor olma ihtimalim yüksek. çünkü kimya 101 bu. bildigin lise kimyası olması gerekirken "x hızla hareket etmekte olan fotonun dalgaboyunu debroglie eşitliği ile bulun" diye çıkmış soru var 5 alıcam net. onu da üzümlükek atom modelinden alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kimya dersinde şey vardı ya atomun yörüngelerindeki elektronlardan foton filan kopuyodu o formüllerde vardı ışık hızı filan. tabi aynı konudan mı bahsediliyo bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 100 sene,bilemedin 150,en olmadı 200 seneye kablolardan ucarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abi biliyorum bize yetismicegini, lan ziraat bankasi kuyruklarinin ortadan kalkmasi bile bize yetismez sdfdsf benim sordugum, insanlar bununla ilgili tahminler yapiyolarmi, ve daha onceden yapmislar mi? tutma orani kac? yani mesela ilk tv bulundugu zaman adamlar bundan 15 yil sonra garanti renklisi ortaya cikar gibi biseyler solemislermi yada simdiden 20 yil yada 200 yil sonrasinda nelerin ortaya cikabilecegi gibi gorusler varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 napcan 200 yil sonra ortaya cikicak seyi ya, bugune bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ben 2 bıcaklı jilet cıkınca yakında 3 sonra da 4 bıcaklisi cikar bunun demistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 otır bugün yapman gerken işleri yap.. hâlâ 100yıl sonrası falan diyo yahu! delirtecek beni bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dogan L ciktiginda da dogan SL ve SLX gelir demistim true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Tyrannus said: yanılmıyorsam quantum mekaniğine giren işler öğretiyolar ama yanılıyor olma ihtimalim yüksek. çünkü kimya 101 bu. bildigin lise kimyası olması gerekirken "x hızla hareket etmekte olan fotonun dalgaboyunu debroglie eşitliği ile bulun" diye çıkmış soru var 5 alıcam net. onu da üzümlükek atom modelinden alıcam sen yanlıs sınava girmissin fizik sınavı la o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 adamını buldun işte sorsana lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 hacı mesela robot olarak söyle bir şey var,20 seneye humanoid olur diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 o kadar kabloyla ben de yaparım burda var da biz mi yapmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 anca pipine bağlar kendine elektrik verirsin lan o kadar kablo ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bunlar kendilerine bağladılar kaployu sırf içinde elektron geçiyor, bu kesin kimyadır bunu soralım diye mi bana fizik sorusu çözdürüyor itü gerizekalısı yoksa normali mi böyle çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar