alperozg Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Böyle world of warcraft ı anlatan içindeki ırkları, oyunun genel mantığını amacını anlatan bir sunum vs. bulmam mümkün mü? Yani hiç bir fikri olmayan bile insana hitap eden birşey olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 neyi merak ediyorsun sor anlatalım biz,bu arada sitesine baktın mı herşey yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ben biliyorum da sunum hazırlamaya çalışıyorum yarın için. Hani varsa işime yarardı. edit: nerede sunacaksın dersen profesyonel bir eğitimde teknik birşey sunmaktansa insanların ilgisini çekecek bir şekilde bunu anlatmak isityorum wow oynuyormusun dersen oynamıyorum level sınırı 60 ken 40 kişilik dungeonlar yapılırken oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ah pardon o halde ,ben kendin bilgi için soruyorsun sandım sunumu öyle düşünmemiştim de vardır ya bir sürü site etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yapma, seni nerd sanarlar, kız vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Sakına baska ınsanların kanına gırme bak 7 sene oldu bızım kanımıza gırdıler hala cıkmadı /played yazıyorum urkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bu belki işine yarıyabilir. http://www.gamasutra.com/view/news/38695/Seven_Years_Of_World_Of_Warcraft.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar