Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Rerore said: Sufi said: neyse ya zaten soyadı katırcı olan kızla çıkmam!!! ben soyadını değiştirim sevabına sonra boşanırım fena fikir değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pkatirci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 soyadım Katırcı değildi evlenince oldu. keşke bayanlar kendi soyadlarını değiştirmek zorunda kalmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 taklitler orijinallerini yaşatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 hepsi evde kalmis bunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yolun bundan sonrasına katırcılarla devam edeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 pkatirci said: soyadım Katırcı değildi evlenince oldu. keşke bayanlar kendi soyadlarını değiştirmek zorunda kalmasa. beyler dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 pkatirci said: soyadım Katırcı değildi evlenince oldu. keşke bayanlar kendi soyadlarını değiştirmek zorunda kalmasa. aa ciddi mi? çok üzüldüm. aslında zorunluluk yok soyadını koruyabiliyordun ama eşin kazak galiba. kazakistandan mı evlendin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Para her kapıyı açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yanliz insafliymis kendisi iki sayfa süründürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kalede kaleci var diye soyad değitirecek miymişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ahahahahhahahaha, daha dün okuldaydım proje görüşmesi için. bi tane araştrma görevlisi var doktora yapıyo sanırım, tam bilmiyorum. dedim hocam öğretmenler gününüz kutlu olsun iks de. dedi ki "ben öğretmen değilim teşekkür ederim ama ÖĞRETMEN DEĞİLİZ Kİ BİZ İNGİLİZCEDE MESELA TİİÇIR VAR RİSÖRÇIR VAR BİZ RİSÖRÇ YAPMAYA ŞEYEDİYORUZGENELDEOYÜZDENÖĞRETMENDEĞİLİMBEN" diye çemkirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Öğretim görevlisi öğretmenlik yapmıyor zaten. Bildiğin getir götür işinin cafcaflısı. Arada öğrenci kaydı falan yapar, hocaların slaytlarını hazırlar, hocalara şakşak yaparlar falan yani öğretmekle alakaları yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 O iş kadro ve okula göre değişiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pkatirci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 inanın üniversitede hocalar kendilerini çoğu zaman öğretmen olarak görmez daha çok araştırma ve makale yayınlayarak doç veya prof olmak isterler. çünkü doç üniversitede ilk sabit kdarodur diğerleri sözleşmelidir. ALES'e girenlere duyrulur. lütfen kariyer için değil bildiklerinizi öğretmek için başvurun üniversiteye. konunuzda uzmanlaşın ve uzmanlığınızı gençlere aktarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sayılmaz cogu insan bile deil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 paragraf başıdır virgüldür enterdır fln sana ögretmedilermi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ya pınarcım dikkat edelim noktalama işaretlerine lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pkatirci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 'enterdır' ne güzel bir kelime hangi dile ait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 mançuryacaya ait pınar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dasaa balonu patlatmaya niyetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pkatirci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Pınarcım büyük harfle başlar özel isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bu basikta kavga bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pkatirci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Fistan gibi mi oluyor bu alan yetkilisi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sol üstte kavga var beyler yazısı cıksın bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar