SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Küçük mutluluklar listesinde yer alır ilk sigaranın yaptığı kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 huun said: düzenli kullanmayan birisinde ara sıra çektiği sigara dumanı zehirlenme belirtileri gösterir. başdönmesi, mide bulantısı vs. İlk mesajımda yazdığım gibi ağzına 2 tane nikotin sakızı atarsan bu belirtilerin nikotin çarpması için de aynı olduğunu görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 o değilde her winston içişinde hasta olduğunu iddia eden arkadaşım var benim, su görmüş kedi gibi kaçıyo winstondan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 winstonu bilmiyorum ama lark hasta ediyor, geberiyordum bir keresinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bir sunum almıştık nikotinin etkileri üstüne. Aklımda kaldığı kadarını aktarayım. 1- Sinir hücreleri birbirlerine SNAPS denen şeylerle(?) bağlı. 2- Nikotin bir nöral stimulant. Özellikle beyne yakın sinir hücrelerinin birbirlerine tutunmasını kolaylaştırıp/arttırıp, iletimi hızlandırıyor. Zeka, odaklanma artıyor. Bağımlı olmayanlarda bu artış denge kaybına sebep olabiliyor. 3- Uyarıcı bağımlılıklarının tümünde gözlenen, zamanla yoksunluk ile normal ileti hasar görüyor, zeka düşüyor, konsantrasyon güçlüğü, odaklanma sorunları yaşanıyor. Her uyarıcı kimyasal/nikotin kişide normal, zaman zaman normal üstü ileti sağlıyor. 4- Sigara bağımlısı bir öğrencinin çözemediği bir soruyu bir sigara içtikten sonra rahatlıkla çözebilmesi, sigara kullanmayan bir öğrenci ise sigara içse de çözme becerisinde artış gözlenmemesinin sebebi budur. daha çok uzun bir sunumdu ama çok tıbbi terim vardı aklımda kalanlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 o zaman sınavlardan önce abanalım sigaraya. ama bi sigara paketindeki bütün nikotini bir anda bünyeye alırsak zehirlenip ölürmüşüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 amerikada sigarayı homelesslar içiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 aynı şekilde 2 tekila/viski shotla da zihin açabilirsiniz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 o zaman aşırı zeki oluyoruz kimse bizi anlamıyor salak konumuna düşüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 döner tekme çok pis baş dönmesi yapıyor yahu geçen gün mahallede olay oldu. 8çocuğua üstüste yaptıştırdım. durduktan sonra ister istemez Zui Quan yani Drunken Boxing tekniğine geçiverdim. mahalleyi dövmeyi Hei hu quan yani Anadolu Gaplanlarının Durdurak Bilmeyen Atılımları ile bitirdim. ama baş dönmesi yaptı işte o üstüste attığım birbirinden isabetli, çene kıran döner tekmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Lyvanna_Dolores said: mazallah içer miçer beyne oksijen gitmez başı döner bayılır insan tıtıtı 5 dakika içinde; yarımpaket sigar kutusunu bitirip üstüne sigara ve tequilashotla devam edince başıma gelenin nikotin koması olduğunu az önce öğrenmek. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=nikotin+komas%C4%B1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dasaaa said: döner tekme çok pis baş dönmesi yapıyor yahu geçen gün mahallede olay oldu. 8çocuğua üstüste yaptıştırdım. durduktan sonra ister istemez Zui Quan yani Drunken Boxing tekniğine geçiverdim. mahalleyi dövmeyi Hei hu quan yani Anadolu Gaplanlarının Durdurak Bilmeyen Atılımları ile bitirdim. ama baş dönmesi yaptı işte o üstüste attığım birbirinden isabetli, çene kıran döner tekmeler ...sonra uyanmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 biri başlığı editlesin -mı yı ayırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Lord_Argos said: Lyvanna_Dolores said: mazallah içer miçer beyne oksijen gitmez başı döner bayılır insan tıtıtı 5 dakika içinde; yarımpaket sigar kutusunu bitirip üstüne sigara ve tequilashotla devam edince başıma gelenin nikotin koması olduğunu az önce öğrenmek. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=nikotin+komas%C4%B1 kutuyu niye yedin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 nomsaR said: biri başlığı editlesin -mı yı ayırsın. TDK başlığı teftişe gelmiş, hayırdır İNŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 NolaxThensbane said: ...sonra uyanmışım. abi sana çaktıysam topuğu çok pardon ya.. kim geldiyse artık o sırada... feciydi yani kurunun yanın da yaş da yanmış olabilir. kadıköye yolun düşerse bi dürmümüzü yersin, kahvemizi içersin, ödeşiriz elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Yapar eğer bu oran sıklaştıysa damarlarında ciddi problem var.Ha ha diyebilirsin ama abi tavsiyesi doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Nomak said: Yapar eğer bu oran sıklaştıysa damarlarında ciddi problem var.Ha ha diyebilirsin ama abi tavsiyesi doktora git. Damalarımda problem olduğunu düşünmüyorum ama yinede tavsiye için sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dasaaa said: kadıköye yolun düşerse bi dürmümüzü yersin, kahvemizi içersin, ödeşiriz elbet. bu mesajını çıktı alır gelirim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Lord_Argos said: Nomak said: Yapar eğer bu oran sıklaştıysa damarlarında ciddi problem var.Ha ha diyebilirsin ama abi tavsiyesi doktora git. Yaşın kaç sincap? Fırlamalık yapma yazdım özel mesaj.Git ilgilen kendin ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 NolaxThensbane said: dasaaa said: kadıköye yolun düşerse bi dürmümüzü yersin, kahvemizi içersin, ödeşiriz elbet. bu mesajını çıktı alır gelirim bak. gel lan gel buram buram hüzün kokulu dürüm ve hayal kırıklıklarından yapılmış kahve yanına bir bardak gözyaşı ikram ederim sana. sonra beraber üzülürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Alchemy kasıyor sanki adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 o değil de mevlevi dervişlerinin dönerken nası oluyor da başı dönmüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 limon yiyorlar dönmeden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Lyvanna_Dolores said: mazallah içer miçer beyne oksijen gitmez başı döner bayılır insan tıtıtı zaten o tarz bi sorun var belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar