under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 nihayet eve e geri donebildim ve oyuna kaldigim yerden devam edecegim. Oyunu oynamadigim su son 2 ayda takildigim herkez ortadan kaybolmus simdi yeni wingmanlere ihtiyacim var. Korsanlik yapmak isteyen turk arkadaslar size sesleniyorum gelin birlikte yeni ufuklara yelken acalim :) 3 4 gemilik bir cruiser/bs takimii dusunuyorum. ilgileneniniz varsa lutfen leila kanza in game mesaj atin.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 benn bennn :P[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yakında fazlasını bulcan zaten :) ama daha var sen yine ara. Bu arada eğer bu işlerin nonni yakınlarına düşerse hep varım.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 kaudio ve ben 2 kisi olduk bile blackbirdle ucabilicek bir ucuncu araniyor .[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 arkadaslar su anda 4 kisiyiz ve 2-4 kisiye daha ihtiyacimiz var. yeni bir pirate sirketimizde var ve sadece turkl olucak bu sirkette.(en azndanbaqslangicta) fountain alliances a yakin 0.0 da avlanicaz.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hmm.. bu şirket mirket biraz ani oldu be abi.. En azından tam böyle hazırlanmadan Türk olduğumuzu yansıtmayalım. Yansıtacağımız zaman hızlı ve güçlü olalım. FA nonniye uzak bu arada be abi :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bende gelicem! DRM'den pilot kabul ediyor musunuz yanınıza? ;)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 abi nonniyle zaten sadece benim lakam var cunku orda agent mission yapiyorum, bunun disinda hq fa space, birde nonniye yakin bir buro var.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 edioruz :)[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 cikman lazim! :P almioz yalan :P yada hmm eed eed alioz diyip seni patlatiriz :P[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyrut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ben bb ucururum ama electronic skiller için biraz beklemem lazim :) oldumu[signature][hline]My victims are poor or rich , young or old , strong or weak and i come to take your soul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 olmustur :D[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" [Bu mesaj under_the_runes tarafından 28 Eylül 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Benim en son BB'm korkunç yerlerde patlamıştı valla. Tırsıyorum o kuşa tekrar binmeye :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 neyle gelcen scorp?[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Armageddon rulz.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 nassı rulz nesi rulz??[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 PvP de arma nin rulz olma ihtimali yok malesef....scorpion karsisinda armanin plastik ordekten bir farki yok malesef[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 aaa dmg modlu bi arma napar scor u biliyomusun.[signature][hline]12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 target edebilirse yapabilir biseyler sadece 4 tane multi ecm ile armanin targetingi 0 a inio-ki scorp standart PvP setupinda 4 multi+1 racial ecm var...arkadaslar arma apoc muhtesem miner ve npc hunting gemileri kabul ediyorum, hatta zegna benim scorp ile patlatamadiim npcleri gelip armasiyla patlatti ancak PvP de caldari gemilerinin (ozellikle pirating yaparken) yerini doldurmasi cok zor.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" [Bu mesaj under_the_runes tarafından 01 Ekim 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 senin o pathetic scorpunu, yaptığın ezik ötesi damage'ı capin bitene kadar tank eder, capin bittiği gibi 5 saniyede uzay çöpü haline getiririm. [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. [Bu mesaj Sovereign tarafından 01 Ekim 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 lol gaza gelmiş bi arma pilotu sakin sakin kasma bu kadar[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Amarr Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 eyvallah abi ben anladim seni.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Sovereign, 01 Ekim 2004 19:34 tarihinde demiş ki: senin o pathetic scorpunu.. bu cumleyide yasinin getirdigi heyecana veriyorum... [Bu mesaj under_the_runes tarafından 02 Ekim 2004 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenith Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Muahahahhah adamımsın Deniz. Şaka maka benimde 723'ün combat training bittiği zaman belki 2-3 adamı bende yarmanıza yardım ederim....ehehe. Tajectory 5 bitio :) daha tonla var ama olsun can yakıcı bi combat karakteri olur frige atarsak onuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 gel gel hatta resmi acilisimizi yapmaliyiz bi ara paticike ne bu bole olmaz :)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar