Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piracy!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nihayet eve e geri donebildim ve oyuna kaldigim yerden devam edecegim. Oyunu oynamadigim su son 2 ayda takildigim herkez ortadan kaybolmus simdi yeni wingmanlere ihtiyacim var. Korsanlik yapmak isteyen turk arkadaslar size sesleniyorum gelin birlikte yeni ufuklara yelken acalim :) 3 4 gemilik bir cruiser/bs takimii dusunuyorum. ilgileneniniz varsa lutfen leila kanza in game mesaj atin.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"
Mesaj tarihi:
arkadaslar su anda 4 kisiyiz ve 2-4 kisiye daha ihtiyacimiz var. yeni bir pirate sirketimizde var ve sadece turkl olucak bu sirkette.(en azndanbaqslangicta) fountain alliances a yakin 0.0 da avlanicaz.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"
Mesaj tarihi:
abi nonniyle zaten sadece benim lakam var cunku orda agent mission yapiyorum, bunun disinda hq fa space, birde nonniye yakin bir buro var.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"
Mesaj tarihi:
cikman lazim! :P almioz yalan :P yada hmm eed eed alioz diyip seni patlatiriz :P[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
ben bb ucururum ama electronic skiller için biraz beklemem lazim :) oldumu[signature][hline]My victims are poor or rich , young or old , strong or weak and i come to take your soul...
Mesaj tarihi:
target edebilirse yapabilir biseyler sadece 4 tane multi ecm ile armanin targetingi 0 a inio-ki scorp standart PvP setupinda 4 multi+1 racial ecm var...arkadaslar arma apoc muhtesem miner ve npc hunting gemileri kabul ediyorum, hatta zegna benim scorp ile patlatamadiim npcleri gelip armasiyla patlatti ancak PvP de caldari gemilerinin (ozellikle pirating yaparken) yerini doldurmasi cok zor.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"

[Bu mesaj under_the_runes tarafından 01 Ekim 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Sovereign, 01 Ekim 2004 19:34 tarihinde demiş ki:
senin o pathetic scorpunu..

bu cumleyide yasinin getirdigi heyecana veriyorum...

[Bu mesaj under_the_runes tarafından 02 Ekim 2004 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Muahahahhah adamımsın Deniz. Şaka maka benimde 723'ün combat training bittiği zaman belki 2-3 adamı bende yarmanıza yardım ederim....ehehe. Tajectory 5 bitio :) daha tonla var ama olsun can yakıcı bi combat karakteri olur frige atarsak onuda.
  • Yeni Oluştur...