Pluton Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 saolun da invite hakkım gelmemiş herhalde daha[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi....
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 cok isteyen varsa bnde verebilirm invite hemen gelmesi lazım ayrıca ama herkese vermem ole=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Arkadaşa 3 tane invite attım, hepsinde de "bu link kullanılmıştır hede hodo" mesajını almış. Neden böyle oluyor?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 o ben oluyorum ouz_ufo et yahu nokta kom :) (ad vb şeyler annamasın olayı ehe)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Angelofdeath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: SilphatosIce_, 11 Eylül 2004 13:15 tarihinde demiş ki: Arkadaşa 3 tane invite attım, hepsinde de "bu link kullanılmıştır hede hodo" mesajını almış. Neden böyle oluyor? belki bilmeden kabul etmiştir.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Nasıl bilmeden kabul etmiştir?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Apex Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 evet silphatos'un olayinin aynisi benimde basima geldi,nedendir bi bilen varsa yaziversin.
AgesDear Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 [email protected][signature][hline]
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 mynameismahir, I kiss you gibi olmuş :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yaw bişey kabul etmedim gelen mailde bu urlye tıhla ve üyelik işlemlerini başlatiim gibi ibşeyler vardı oraya tıkladıımda silphatos'un söledii yere gitti :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bilmeden kabul etmis degil 6 tane invite aldim adamdan hicbiri tutmadı hepsi zaten aktive edilmiş diyor bilmiyorum abuserler türedi galiba bundada bir bit yeniği var
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bişi sorcam benim invite hakkım vardı kullanmadım simdi gitmismidir goremiyorumda, yada beklesem gelirmi gine kullanamadım ya :( arkadas istiyor[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK!
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 PM atana invite yollanır.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Angelofdeath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 evet pm den msj atanların hepsine inviteları yollanmıştır. hayırlı olsun
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 valla ben veremedim daha doğrusu yoğun talepten kalmadı arkadaşlar 8 invite ın hepsi gitti en yakın zamanda dağıtımlara tekrar başlayacağım :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Mix Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 benimde invitelar bitti. arkadaslar invite hakkınız cıktıgı zaman hepsini kendinize gonderin sonra linkini buraya yazın. isteyenler alsın pmye gerek kalmadan[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 6 invite hakkim birikmis, isteyen varsa pm aliyim. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe
behran Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 nasi birikiyo bu hak?[signature][hline]12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - ?
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Invite hakkı nedir? Neye yarar? İyi birşey ise bana da yollar mısınız?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
behran Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 davetiye işte üyeler yolluyo sende üye olabiliryosun.bu arada anladm ilk sayfada yazımuş ;)[signature][hline]12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - ?
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Absolut, 01 Ekim 2004 11:28 tarihinde demiş ki: Invite hakkı nedir? Neye yarar? İyi birşey ise bana da yollar mısınız? Sen iste yollayalım be. :) Şimdi şöyle oluyor, G-Mail'e öyle Hotmail gibi form doldurup üye olamıyorsun, birinin invite yollaması gerekiyor. Invite istiyorsan yollarım.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 hala 4 tane daha invite hakkim var, istek pmlerine acigim. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bendede 4 tane var isteyenlere yollayım. [Bu mesaj Deli333 tarafından 02 Ekim 2004 19:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Biri bana yollar mı bir invite? Link mi yollanıyor nasıl oluyor? Link ise ÖMden plz mail gerekiyor ise gene ÖM plz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Öne çıkan mesajlar