reyou Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 selamlar bi arkadas turkiyeye gelicek amerikadan yaninda asagidaki ipad 2 ve iphone 4s i alip turkiyeye gelse, direk calisir mi? yani iphone unlocked yazio ama emin olamadim, turkcell'e gidip telefonu kaydettirip direk orjinal hali ile kullanabilir mi? bide ipad 2 icin unlock olayi falan var mi? bana sorduda ben direk apple noob u biri olarak bilmiyom bu isleri size sorayim dedim :D http://www.amazon.com/Apple-iPad-Tablet-NEWEST-MODEL/dp/B0047DVWLW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1322062156&sr=8-1 http://www.amazon.com/Apple-iPhone-4S-16GB-UNLOCKED/dp/B005WCO0FW/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1322062224&sr=1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 unlocked ise kullanırsın. ipad 2 içinde unlock olayı var. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Yurtdisinda benim bildigim yalnizca AT&T kutulu olan iphonelar Turkiyede calisiyor oradaki bazi operatorlerde simkart uygulamasi daha farkli o yuzden ona dikkat etsin yeterli. Ipad unlock edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yani amazondan unlock iphone 4 alinsa calismaz mi? bide ipad in unlock olayi nedir? yani direk getirip kullanmaya calissa hangi ozelliklerinden faydalanamaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 factory unlock olan iphone 4s ler türkiyedeki tüm hatlar ile sorunsuz çalışır sadece pasaport kaydı yaptırmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 onu 100TL 'ye yapıyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Verizon, spring bi de metropcs simcard kullanmiyorlar, onun disinda tmobile veya at&t de sorun olmaz ama firsatin var fabrika cikisli unlock getirt, update falan ciktiginda yok baseband yukselcek falan die korkun olmaz catir catir kullanirsin. Yoksa custom firmware falan beklemen gerekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 E zaten gelen Ipad 3g degilki, WiFi. Iphone u da passport a kayit ettirip direk kullanirsin sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 tabi almışken iPad'in de 3glisin almalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 3g li ipad gereksiz, 2 ayri data hatti bosuna masraf. Iphone var zaten, tethering ile kullanir net lazim oldugu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hem iphone hemde ipadin batarya ayni anda azalir,zaten az gidiyor tel bataryasi.almisken 3g mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 lock'li ipad hic cikmadi bildigim kadariyla 3g'li olan modeli bile olsa. fakat iphone icin evet, unlock modeli alman gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 kim nerde yapiyo hep geyigi var kendi yok Pluton said: onu 100TL 'ye yapıyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 donanimhaberde yapanlar ilan açıyor ara ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 http://www.pasaportkaydi.com/ adamlar sitesini bile açtılar geçen budum burayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Ipad2 aldım amerikadan getirdim türkiye'ye aslanlar gibi çalışıyor. Iphone4s için bir fikrim yok ne yazık ki. Ipad2 için AT&T hatlı alman gerekiyor. Verizon sadece US'de çalışıyor. Eğer 3Gli ipad2 ise 1 ay içinde türkiyeye giriş yapmış olan bir pasaporta 10 tl karşılığı işletiyorsun o kadar. Turkcell data hattı ile kullanıyorum şuan ipad2 yi hiçbir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Ben 5 liraya islettirmistim de bu aldiklari yasal bir para degilmis, oyle kendi kafalarina gore islem parasi diye dudukluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar