niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 “Product Placement As A Marketing Tool In Film And Television” Moser, H. Ronald, Layne Bryant, Katie Sylvester isimli advertising text i arıyorum. National Social Science Journal da çıktı diye duymuştum ama yok. hiç ama hiç bir yerde yok neredeyse. çok önemli. iletişimde okuyan vs. varsa yardımcı olabilirse sevinirim. teşekkürler.
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 KillJoy said: ebsco ve jstor a göz attın mı kesin bilkentlisin.
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 http://www.nssa.us/nssajrnl/22-1/pdf/12.pdf burda olduğu yazılmış her yere, aynı kaynak fakat burada da error yiyorum haha. tam olarak Ürün Yerleştirme - Product Placement a giriyor. Product placement da marketing e giriyor.
thecure Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yok abi ne yazık ki hiç söylenen yerlerde tabi yanlış aratmadıysam.
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 National Social Science Journal burda olması lazım. NEEEEEEEEEIIIIIINNNNNNN hüüh
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ginaly said: KillJoy said: ebsco ve jstor a göz attın mı kesin bilkentlisin. (:
Öne çıkan mesajlar