niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 “Product Placement As A Marketing Tool In Film And Television” Moser, H. Ronald, Layne Bryant, Katie Sylvester isimli advertising text i arıyorum. National Social Science Journal da çıktı diye duymuştum ama yok. hiç ama hiç bir yerde yok neredeyse. çok önemli. iletişimde okuyan vs. varsa yardımcı olabilirse sevinirim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 tam olarak hangi alana giriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ebsco ve jstor a göz attın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 KillJoy said: ebsco ve jstor a göz attın mı kesin bilkentlisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 http://www.nssa.us/nssajrnl/22-1/pdf/12.pdf burda olduğu yazılmış her yere, aynı kaynak fakat burada da error yiyorum haha. tam olarak Ürün Yerleştirme - Product Placement a giriyor. Product placement da marketing e giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yok abi ne yazık ki hiç söylenen yerlerde tabi yanlış aratmadıysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 National Social Science Journal burda olması lazım. NEEEEEEEEEIIIIIINNNNNNN hüüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ginaly said: KillJoy said: ebsco ve jstor a göz attın mı kesin bilkentlisin. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar