Deacon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Tyrannus said: aaaaaaaallah allah. hala hatırlamıyorum dünyaları içmiş olmalıyım Pink floyd tablosu asili duvarda. Soysuz herif verdigin poza bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 olm orası neresi yanımdaki kim tunca neden üzgün bunları merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 küheylan said: Şu akşamdan, http://i.imgur.com/q2wxB.jpg What in the pink floyd... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 up benim yanımdaki yan apartmanı yıkıyolardı bir kaç gündür. bugün ne yapmaya başladılarsa artık her balyoz vuruşunda oturdugum sandalye hafif hafif sallanıyodu. demin üstüme su damlamaya başladı. hatta su dökülmeye bşaladı damlamaktan öte. su borusunu patlatmış galiba öküzler nasil yaptıysa. apartmanın kordirouna direk yağmur şeklinde su dökülüyor her yer su oldu. evin içine de saniyede 6 damla olmak üzere su dökülüyor. şimdi sıçtım işte yani. ne yapsam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 tutkunun kulağına benziyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Tyrannus said: up benim yanımdaki yan apartmanı yıkıyolardı bir kaç gündür. bugün ne yapmaya başladılarsa artık her balyoz vuruşunda oturdugum sandalye hafif hafif sallanıyodu. demin üstüme su damlamaya başladı. hatta su dökülmeye bşaladı damlamaktan öte. su borusunu patlatmış galiba öküzler nasil yaptıysa. apartmanın kordirouna direk yağmur şeklinde su dökülüyor her yer su oldu. evin içine de saniyede 6 damla olmak üzere su dökülüyor. şimdi sıçtım işte yani. ne yapsam ki Eve çıkıcaz işte. Ama community Troy/Abed durmu olabilir diye çıkmayalım. Pierce'la çık eve bence. Sosyal olarak Pierce burada Ayberk oluyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 abi allaşkına şu evin pics var mı? ahha nası bi ev yahu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Çektiğimiz her fotograf blank çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 nemlendi tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Şimdi de bi video kasedi getirdiler taylan'a, merak ettik izlicez, sonra 7 günlüğüne yolculuga çıkıyoruz, gelince görüşürüüüz. http://i.imgur.com/BgkGO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 aşağı inip amuğa goydunuz evin hayvan oğlu hayvanlar dedim. 2kişi + 6 ameleye. hayatimda ilk defa tanımadıgım birine küfür etmemin yanında nasil dayak yemedim onu da anlamadım. bildigin küfür ettim lan. iğrenç bi insanım artık paspastan sonra koyayım foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Tyrannus said: aşağı inip amuğa goydunuz evin hayvan oğlu hayvanlar dedim. 2kişi + 6 ameleye. hayatimda ilk defa tanımadıgım birine küfür etmemin yanında nasil dayak yemedim onu da anlamadım. bildigin küfür ettim lan. iğrenç bi insanım artık paspastan sonra koyayım foto http://img138.imageshack.us/img138/6927/nooooooo.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 xunn said: Aras'ın şiddet dolu hikayeleri inanılmaz. Böyle kırdım agzını subtext'iyle pump-up verip sonra korkudan büzüşmesine bitiyorum. Stay classy.arasın en guzel huyu sey ornek veren kisi,ben(ben yani bi de)-abi simdi diyelim ben gelip senin agzına vursam aras(adam gaddar) -gel bi dene bakalım ben- yok abi o manada degil ornegin yani aras- gel dene diyorum en az 3 kisi doverim! aasdaysdghyasd adama ornek dahi vurmak diyince atarlı, ornekte dovuyo herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Holy said: 4.leventin arkası çeliktepe falan düzgün aslında. 500'e bulunmayabilir ama bir ev arkadaşı ile 900'e falan güzel evlere girilir.this. benim arkadaslar celiktepe de 3+1 evde kalıyolar 3 kisi gayette normal bi kira veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 screwy said: xunn said: Aras'ın şiddet dolu hikayeleri inanılmaz. Böyle kırdım agzını subtext'iyle pump-up verip sonra korkudan büzüşmesine bitiyorum. Stay classy.arasın en guzel huyu sey ornek veren kisi,ben(ben yani bi de)-abi simdi diyelim ben gelip senin agzına vursam aras(adam gaddar) -gel bi dene bakalım ben- yok abi o manada degil ornegin yani aras- gel dene diyorum en az 3 kisi doverim! aasdaysdghyasd adama ornek dahi vurmak diyince atarlı, ornekte dovuyo herif ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 screwy said: xunn said: Aras'ın şiddet dolu hikayeleri inanılmaz. Böyle kırdım agzını subtext'iyle pump-up verip sonra korkudan büzüşmesine bitiyorum. Stay classy.arasın en guzel huyu sey ornek veren kisi,ben(ben yani bi de)-abi simdi diyelim ben gelip senin agzına vursam aras(adam gaddar) -gel bi dene bakalım ben- yok abi o manada degil ornegin yani aras- gel dene diyorum en az 3 kisi doverim! aasdaysdghyasd adama ornek dahi vurmak diyince atarlı, ornekte dovuyo herif Bizim buluşma vaktimiz gelmiş be Serhat. Arkamıza Uluç ve Halberd'i alıp bi girsek ya Aras'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ben de geliyorum beni arasa verin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Bromsun seni severim, ama canın yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 evin terası: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/229790_10150187027147614_687407613_6142119_5008610_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Ya bir saniye şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 http://i.imgur.com/uwra6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 allah belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yıllar önce albüme yüklediğin bir iki fotoğrafım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 güzeldi onlar it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 işte sen de o kadar güzelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar