deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Kaldığım yerde odalara internet bağlantısı ethernet çıkışından geliyor, o yüzden tek bilgisayar bağlayabiliyoruz ama iki bilgisayarı da internete bağlamam lazım, elimde bir tane bundan var. Eğer bu veya herhangi bir modem işe yaramıyorsa ethernet hub alacağım ama 2 bilgisayar için 5 çıkışlı hub alıp 20 euroya yakın para bayılmak istemiyorum. Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 3 çıkışlı hub 20tl ye almıştım sanırım darty'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bulunduğum yerde en ucuz alet 5 portlu belkin ne yazıkki, 18 euro dediler ona da. Amazon'dan falan sipariş edebilirim ama kargo beklemek sıkıntılı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Laptop mu? Bir bilgisayarın lan'ındaki interneti wireless üstünden dağıtabilirsin. google: connectify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Program süpermiş, terazini kökledim. Hub'a para bayılmayı düşünmeye başlamıştım ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 okuldaki sistemlere hub takınca ağzına sıçıyosun sistemin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 DHCP'yi kapa gerisini fazla takma kafana sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 geezus said: okuldaki sistemlere hub takınca ağzına sıçıyosun sistemin O genellikle koruma ve Hub yoğunluğunun azaltılması için kullanılan bir sistem. Hub üzerinde geçerli portun bir Hub ya da bir client tarafindan kullanıldığı denetlenir. Eğer elle bu portlar sadece clientler tarafından kullanılacak denmişse, ne kadar Hub takarsan tak çalıştıramazsın. Hatlar da farklı bir sebeple screwd oluyorsa onu bilgi işlemciye soracaksınız. :P Ontopic: dendiği gibi, kapat dhcp'yi modemin ayarlarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar