Sorj Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 evet merak ettim acaba eventlar şıpeyırı şişirirmi? hadi on=@equip unequipde bitiryoruz da mesela ırk sisteminde event yada function kalıyor bunlar Kabartıyormu emülatörümüzü birde en cok emülatörü şişiren kodları söyleyebilirmisiniz? şişirmeden rahat bi emülator istiyorumda... hiç server kurmadım sadece scp felan yazdım birde.. hangi programlarla alt yapıyı sağlayabilirim (search etmedim :) arada soriyim dedim) Yardımlarınız icin teşekkürler... (eru back da script) yine b.ka bulancak topic ama hadi bakalım şansımızı deniyelim[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Sphere şişmez :)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Event olaylarını equip ile ekleyip unequip ile silebilirsin.Ama mesela tag verirsen bunlar spherechar.scp dosyasını zamanla şişirir.Bunun dışında oyun içinde herhangi bir itemi,NPC'yi yada player'ı boyamak artı yer alır.Tavsiyem RunUO kullan.Yada yer kaplamayan scriptler yazman...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 yazdığın her kod muhtemelen serverı şişirecektir, en azından derleme zamanını uzatacak ve bellek kullanımını arttıracaktır. ama kaale almaya değer mi? bence değmez.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Owner cşarp bilmiyorum vallaha öğrenmesi zor diyorlar makina muhandislerinin dilimi neymiş :) Mum daha az şişirmeye çalışan scplerle kurulan server ile nebula scp leri ile kurulan server arasında cok fark olurmu? yani direk hoba diye girişsek scplere nası olur?? biraz daha bilgi verirmisiniz. bu arada.. tag verdik diyelim class sistemine adam mesela log out olucak tag ı event a aktarıp tag ı silebilirmiyiz? login oldugunda direk ototmatik emülator kendi tag ı verecek böyle bişey yapılabilirmi?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 05 Ekim 2004 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 tag. lari ve var. ları kullanıp işin bittikten sonra mutlaka sil. Save dosyalarını en cok sisiren onlardir zaten birde banka limiti millet 9999 tane gereksiz item tutmasin bankasinda housing de ayrı bir dert tabi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 peki şişince Save uzar ve lag olurmu? zanletmiyorum zaten server açarsam (ki sanmıyorum) 2048 ram felan yapacam ucuk bi sistem :-) cevaplar icin teşekkürler..[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ne yaparsan yap save dosyası şişecektir ama scripting olarak düşündüğünde çok fazla işlevsellik her halükarda şişirir. Örneğin step altına bişey yaparsan lagdan geçilmez gibi :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Erutan, 05 Ekim 2004 20:25 tarihinde demiş ki: ...birde.. hangi programlarla alt yapıyı sağlayabilirim (search etmedim :) arada soriyim dedim) Yardımlarınız icin teşekkürler... (eru back da script) yardım edecek yokmu bunun hakkında? :?? (search yaptım bulamadım) [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 05 Ekim 2004 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Evet yani zorm du sanırım o dll mage spell delayleri falan öyle bi alt yapı varsa skillerin artışı felan (mrk etmeyin pl yapmicim :D) onları nerden bulabilirim?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Black_Lupin, 05 Ekim 2004 20:28 tarihinde demiş ki: Sphere şişmez :) kestirip atmışşsın be moruk :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Black_Lupin, 05 Ekim 2004 20:28 tarihinde demiş ki: Sphere şişmez :) Zaten altıüstü mavi bi balon.Şişire şişire patlatcaklar yakında :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 E baba şimdi adama yaptığın her satır ki ( Hayatımda gorduğum en salak dil scp dili ) surekli olarak okunacak ve bu her okunduğunda zaten ek yük binicek dersem ki zaten dedim :) adam sıkılır . Düşünsene 300 küsür kişi aynı anda safi yük yapıyo . isterse 12901821 mb lık sistemin olsun ne fayda . Bide yani bu işle uğraşıyosan ağırlık olayını kafana takıcakmısın Mum'un dediği gibi takmam :D . Zaten tasarlayanlarda yazmışlar kutunun yanına . 18 yaşından küçüklerde büyük sağlık sorunları çıkartıyo ağırlık yapıyo diye :D. Bende adamcağaz üzülmesin diye kestrip attım . Kötümü etmişim ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ben napcamı buldum... nebula scpleri yüklicem açacam evden bi server ASFsdf uo shard açıldı Power hour 2 gün sonra kapatcam nası ama? eahe Nebuladan bi kaç scp almayı düşünüyorum... nerden dl edebilirim o Allahın cezasını? birde şu if lere gelen <,= ,!= felan ne anlama geliyor söylerseniz cok sevinirim...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 mant1ken eventler cpu, tag vs ram yer.. kendin neyi nas1 yapacag1na karar verirsin art1k.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 erutan arama yapabilirsin bronxun dağıttığı scp ler için :P download arşivi adlı konuda bronxun hostu var orda scpler var[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ztn bronx un server'a rakip geliyor dasda uo shard acacam vallaha :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 @Erutan: < kucukse > buyukse =< kucuk yada esitse >= buyuk yada esitse[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Eğer 300 kişiye aynı anda paket göndermek gibi bir şey yapmıyorsanız event'lerin sunucu üzerinde etkisi gerçekten azdır. Ben uzunca bir süre bunun aksini düşünerek çalıştım ve gördüm ki aynı anda 350 kişide bile olsa eğer event hayvani bir şey yapmıyorsa CPU'nuzu etkilemez. Max %2. TAG Lere gelince, denildiği üzere bu spherechars.scp de tutulur. Eğer karakter sayınız 10,000 lerin üzerindeyse ve 20-25 gibi bir tag atıyorsanız bu belki bir miktar sphere'in İLK AÇILIŞ ve SAVE süresini uzatabilir. Bunun dışında LAG'e bir etkisi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bilgiler için teşekkürler silencer ve Dmx bi sorum daha olucak bu if !( 8) ne oluyor burdaki ünlem? birde parantez koymamız şartmı ( = 2)?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 if (==1) // fff 1 ise if (!=1) // fff 1 den farklı ise if (!(==1)) // fff 1 den farklı ise 55i kodlamasında bazı yerlede parantez kullanılmadıgı halde calıstıgını gordum ancak ilerde baska surumle ugrasmak istrsen parantez kullanmayi alıskanlık edinmende fayda var , sonraki surumlerde parantez kulanmak zorunlu. [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - [Bu mesaj jonq tarafından 06 Ekim 2004 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 peki söyle bisey yapsam if ( != t_food) return 1 bu ne olur? ben burda type food değilse return 1 yap bitir dicem böyle olursa doğru olurmu?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 doğru olur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 .deneme 1 yazsak ne olur bu arada silincere koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: TheCoder, 08 Ekim 2004 02:06 tarihinde demiş ki: minik bir soru da ben sorayım silincer ve bronx söylemesin ama [function deneme] if (0) say secenek 1 else say secenek 2 endif neden hep secenek 1 dönüyor ? hadi bakalım :) çünkü sphere "cannot explicitly convert int to bool" demek yerine php'nin yaptığı gibi boola veri dönüşümü yapıyor. 0'a true diyor? (eğer böyleyse cidden çok anlamsız. bari 1'e true desinler :D) ayrıca txt olarak save tutmak da ayrı bir sux (bkz: sphere)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 08 Ekim 2004 08:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar