Valheru Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bizim efsane olmak gibi bir gayemiz varmış gibi herkes nasiplenmis yazmıs keske konuyu acan arkadas acıklasaymıs durumu kendine efsane dıyerek efsane oalcagını sanan kucuk ınsanlar degılız Sayın Coder kendı dusuncelrını yazmıs bır nevı fakat okunus bicimiyle biz superiz graliz gibi olmus ama dikkat ederse konuyu acan biz degiliz haliyle buradaki yazıların ve yorumlarında muhattabı degiliz artık gec kalmısım ama yinede bazı seylerı soylemek ıstedım..... saygılarımla !!!!![signature][hline]Arqas Admin www.tr-game.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Tek efsane benim gerisi hikaye ;) Bknz Silo bile efsanele$miş Bo$ tartı$malar. TheCoder seni de tebrik ederim. Bi cevap la forum bu kadar alakasız mantıksız yerlere cekilebilir.[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Wendigo, 08 Ekim 2004 18:43 tarihinde demiş ki: Tek efsane benim gerisi hikaye ;) Bknz Silo bile efsanele$miş Bo$ tartı$malar. TheCoder seni de tebrik ederim. Bi cevap la forum bu kadar alakasız mantıksız yerlere cekilebilir. asıl +1 bu . Ne olmuş abi bu topic boyle ... :lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Bırak bu işleri DSİ yani..:) Benim de charım wardı 9marttan sonra arkın biri benim charlarımı sildi ne de olsa geri alınacaktı 9marta neyse 2 yıl geçti arqs geri dondu ama tam 9mart savelerine degil sanırım çunku benim charlar yoktu.. Neyse[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Disaster :) Coder Naber :][signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: KillJoy, 08 Ekim 2004 20:42 tarihinde demiş ki: Bırak bu işleri DSİ yani..:) Benim de charım wardı 9marttan sonra arkın biri benim charlarımı sildi ne de olsa geri alınacaktı 9marta neyse 2 yıl geçti arqs geri dondu ama tam 9mart savelerine degil sanırım çunku benim charlar yoktu.. Neyse 12 yıl önceydi yuhhh yani yuhhh 9 marttan bu yana 2 yıl olmuş....Bide burada öterler deli oldum ayrıca 9 mart değil 12 mart save ine geri döndü...3 gün içinde charını sileceğini kim bilebilirdi...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar