Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ah Şu Nebulaaaa!!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle herkese selamlar
Ben 1 hafta önce nebulaya kayıt olmak için başvurdum.Bana kaydın onaylanması için mail göndereceğini yazdı.Ama 1 haftadır ne gelen var ne giden.Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Kufur etmek sana onlari geri getirdi mi? Hayir. Ama illa 'ben kufur edecem, egomu tatmin edecem, boylelikle kendimi bir b.k sanacagim, eyoo' gibi bir israrin varsa, git mail at. Public bir yerde birine ana avrat kufur edilmez.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
said:
Serkanow, 22 May 2003 17:46 tarihinde demiş ki:
Ben kufur etmedim ettimde gizli ettim açıkça deelki seninde 350k lık regin gitsin sende edersin

znuahsuahs bize ne senin reginden

p.s: (edit) itemların silindigini unutmusum[hline]ICQ: 4435695

[Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 22 May 2003 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
forumları çok beklersiniz :)
bende ipleri var bugün girip birbaktım hepsi çok kötü ancak sanırım biri olacak gibi :)
iğrenç oluyor neyse..[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
Bilarder sana tek bişi sölicem hızlı olucaktın bunu atarkenki zaaman birimim 22:12 tarih ayın 22 si perşembe bu gün nebula nın son katılım tarihi dun ve bugunun ac leri onaylancak[hline]-Hey He Was Killed Kenny
-You Bastard
Mesaj tarihi:
Nebulaya biraz poh atalım ince tavirle. Nebulanın sorune biliyormusunz diye bir soru sordum bir kaç player a
-Ne dediler
-Okadar büyük gm kadrosu var ama düşünecek beyinleri yok dedim
herkes gülmekten öldü çünkü eartthquake çaktım :))[hline]-Hey He Was Killed Kenny
-You Bastard
Mesaj tarihi:
Karakter silinmesi falan kapanmış herhalde kayıtları açmayacaklar artık yeter zaten kaç bin kişi.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
  • Yeni Oluştur...