DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hakederek şampiyonlar ligi'ne giden trabzon'un başarısı neden sizi bu kadar geriyor anlayabilmiş değilim. hakaretler falan hoş olmamış, bir şişe soda tavsiye ederim.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 mokoko said: yazık lan böle adamlara. işi gücü yok mal mal troll'luk yapmaya çalışıyo. hayır bide becerebilse içim yanmicak. harcadığın oksijene yazık be. ek: neyse topici daha fazla kirletmeyelim. bana mıydı bu?
Holy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 çok gerildim o yüzden trabzon kazansın istiyorum. kazansın da bana kapak olsun.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 calimero said: mokoko said: yazık lan böle adamlara. işi gücü yok mal mal troll'luk yapmaya çalışıyo. hayır bide becerebilse içim yanmicak. harcadığın oksijene yazık be. ek: neyse topici daha fazla kirletmeyelim. bana mıydı bu? yok değildi. editledim.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 DoruK said: hakederek şampiyonlar ligi'ne giden trabzon'un başarısı neden sizi bu kadar geriyor anlayabilmiş değilim. hakaretler falan hoş olmamış, bir şişe soda tavsiye ederim. Karakterleri bu
oldun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 önce fenerlilere laf atıp sonra bura fener topici deil demek iyiymiş tablo güzel ona laf yok ama
PZero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 trabzonspor toplamda interneden 4 puan alcak deselerdi kurlar cekilince kimse inanmazdı herhalde .(tu)
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yönetici gelmiş sakin demiş siz hala topici fb'ye çevirmeye çalışıyosunuz. kafa yapınızı anlayamıyorum. bu kadar boş işlerle uğraşmak rahatsız etmiyo mu cidden sizi?
loop Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Ya bırakın febeyi.. Trabzon su oyunu lille karşsındada oynasa muthiş olur..
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 son iki macta iki tane direkten donen top ve kaybedilen 4 puan. grup lideri olarak cikmak son derece mumkundu trabzon icin simdi hersey son maca kaldi.
Öne çıkan mesajlar