DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hakederek şampiyonlar ligi'ne giden trabzon'un başarısı neden sizi bu kadar geriyor anlayabilmiş değilim. hakaretler falan hoş olmamış, bir şişe soda tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 mokoko said: yazık lan böle adamlara. işi gücü yok mal mal troll'luk yapmaya çalışıyo. hayır bide becerebilse içim yanmicak. harcadığın oksijene yazık be. ek: neyse topici daha fazla kirletmeyelim. bana mıydı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 çok gerildim o yüzden trabzon kazansın istiyorum. kazansın da bana kapak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 calimero said: mokoko said: yazık lan böle adamlara. işi gücü yok mal mal troll'luk yapmaya çalışıyo. hayır bide becerebilse içim yanmicak. harcadığın oksijene yazık be. ek: neyse topici daha fazla kirletmeyelim. bana mıydı bu? yok değildi. editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 DoruK said: hakederek şampiyonlar ligi'ne giden trabzon'un başarısı neden sizi bu kadar geriyor anlayabilmiş değilim. hakaretler falan hoş olmamış, bir şişe soda tavsiye ederim. Karakterleri bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ya bu tablo çok güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 önce fenerlilere laf atıp sonra bura fener topici deil demek iyiymiş tablo güzel ona laf yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 trabzonspor toplamda interneden 4 puan alcak deselerdi kurlar cekilince kimse inanmazdı herhalde .(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yönetici gelmiş sakin demiş siz hala topici fb'ye çevirmeye çalışıyosunuz. kafa yapınızı anlayamıyorum. bu kadar boş işlerle uğraşmak rahatsız etmiyo mu cidden sizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Ya bırakın febeyi.. Trabzon su oyunu lille karşsındada oynasa muthiş olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 son iki macta iki tane direkten donen top ve kaybedilen 4 puan. grup lideri olarak cikmak son derece mumkundu trabzon icin simdi hersey son maca kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar