Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Rızası A.Ş.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen gün radikalde bi haber vardı. Mesaj Tv nin sahibi bi adam varya şişmanca. Adamın şirketinin adı Allah Rızası Anonim Şirketi PUAHAHAHAHA lan gazete yırtıldı ben ona gülerken. Dava falan açmışlar. Bu kadarda Abartılmaz yani. Scanner olsa koyacam buraya.

[Bu mesaj Supradyn tarafından 27 June 2003 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaaaaaa eğitimsizliğe bak muahahahahahaha Allah rızası AŞ HOAUHOAUHAOUHAHOUHAHHAHAAOHHAUAHAHUAHU[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
heheh. cok komedi ya. aciyorum halimize.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

• 1 yıl sonra ...
  • Admin
Mesaj tarihi:
röflmao hem habere hem samvana[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Mesaj tarihi:
oha+puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa+olum be ne lan[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
Ya asparagas gibi geldi bana, kimse kendini o şekilde afişe etmez. Ama öyleyse cidden komedi[signature][hline]
[/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken
İşime yaramaz.. Bana yaramaz..
Çünkü artık çok zor aşık olmak
Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Mesaj tarihi:
said:
someone, 28 Haziran 2003 21:14 tarihinde demiş ki:
gülmeyin[hline]LOSING IS THE NATURES WAY OF SAYING YOU SUCK

AOHAOHOAOHOAHOA
sdğpdsıapdıad*ıasopıd
MAIHKMfujsduasdhasuhdas

ok?[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
ROFL![signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
Mesaj tarihi:
:lol:[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil:
- Alper, viens au tableau.
- HASSKTTTTRR YEAAAA!!!
Alper vs Şenay:
- Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır?
- Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
  • Yeni Oluştur...