nscorp Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 pvp levelling de mumkunse aldim gitti. ilk karakter disinda ayni questleri yaparak reroll cekmek veya 2. ya da 3. karakter kasmak benim icin cile oluyordu.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 değişiyor genelde ama class questin 2-3 katı kadar normal quest oluyor yani pek öyle aynı şeyleri tekrar tekrar yapma durumu yok
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 pvp ile leveling mumkun denirken class hikayesini mecburi olarak ilerletmek zorunda degil misin?
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Sparkcaster said: forumlarda gördüğüm eleştiriler o kadar kötü ki, resmen gözümü köreltip fanboy olasım geliyor kesinlikle katılıyorum, bence harika.
Evr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 şu oyunu haksız biçimde yerden yere vurup eleştirmek cidden ayıp forumlara baktımda suyunu çıkartanlar var tamam hata eksik vs illaki olacak ki bir sürüde var bana göre ama şu hali bile wow dan sonra ilaç gibi geldi. Şu oynadığım 13lvl beni benden aldı, endgame nasıldır falan bilmiyorum ama her classdan bir tane lvllamak bile bana yeter de artar, üstüne flashpointler ve warzonelar ohh mis, ben bu kadar iyi olacağını tahmin etmediğim için pre-order yapmamıştım 1-2 ay sonra genel yorumlara vs göre alacaktım iyi ki bu betaya girmişim tamamen fikrim değişti :)
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 HellHound said: pvp ile leveling mumkun denirken class hikayesini mecburi olarak ilerletmek zorunda degil misin? class questlerden bir ability gelmedi henüz, yada vazgeçemiyeceğin bir item. e adamlar CLASS QUESTİNİ YAPMADIN, BAŞKA LEVEL YOK SANA diyemiyeceğine göre bir engel olduğunu sanmıyorum
Evr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bu arada forumda okudum ayarlarda window mode + exc full screen aynı anda işaretliyse fps düşüşü ondan kaynaklı oluyor diyenler var bakım bitince bir deneyelim inşallah doğrudur.
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 pvp leveling güzel olurda..bu oyunda görevleri atlamak hem hikayeye yazık eder, hem light-side dark-side puanlarına,hem de gemi ve companion gelişimine yazık eder gibi.. dengeyi kurmak lazım..her tierde millet ne yapıyor nası bir oyannış var ı izleyip atlamak güzel olur. zaten 50 levelda başka işimiz olmayacak pvp den başka.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Evr said: bu arada forumda okudum ayarlarda window mode + exc full screen aynı anda işaretliyse fps düşüşü ondan kaynaklı oluyor diyenler var bakım bitince bir deneyelim inşallah doğrudur. Doğru, dün de yazdım burada, 10 fps oynuyor kapattığında bariz.
Evr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 sith introsu muhteşemmiş bu arada görmemiştim daha önce bir yerde http://www.youtube.com/watch?v=q_5KdJFFoL8
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 HellHound said: pvp ile leveling mumkun denirken class hikayesini mecburi olarak ilerletmek zorunda degil misin? companionları alamıyorsun gemini alamıyorsun bunlar olmayınca craftingin gimpleniyor vesaire
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 AC nasıl seçiliyor ya 11 oldum bulamadım hala birde gemiyi ne zaman alıyoruz level olarak?
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Sparkcaster said: companionları alamıyorsun gemini alamıyorsun bunlar olmayınca craftingin gimpleniyor vesaire eh iste mecburi :P bu arada sene 2011, pvp vendorlari sadece lvl 50 item satiyor... launch'da falan olacak mi acaba low lvl item
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hamsilipilav said: AC nasıl seçiliyor ya 11 oldum bulamadım hala birde gemiyi ne zaman alıyoruz level olarak? ne oynuyorsun önce onu söyle :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 50 reccomendationa kutu alıyosun içinden random item düşüyo + pvp için medpack vs
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 pcguru said: hamsilipilav said: AC nasıl seçiliyor ya 11 oldum bulamadım hala birde gemiyi ne zaman alıyoruz level olarak? ne oynuyorsun önce onu söyle :) gemi hikayeyle ilgili sanırım ama AC nasıl seçiliyiro bulamadım valla smuggler
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 questleri takip edip bütün questleri alınca seni yönlendiriyo npcler, kaç yıllık mmo oyuncususunuz ya
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 kızma reyiz. ssler nereye kaydediliyor at hırsızı tipli kaçakçımı göstereyim size
kopernik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 yaw vizemi çabuk çabuk yaptım oyuna yetişeyim diye adamlar bakıma almış şansa bak
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bu rada ben görev yönlendirmesini ve harita kullanımı pek başarılı bulmadım.. ama alışılır..
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 LAAAAAAAAAN DÜN SALAK GİBİ PROVADAN SONRA DIŞARI GEZMEYE GİTMİŞİM BEYNİMİ ŞEYAPİM YA NASIL UNUTTUM BİDAHA DIŞARI ÖPSELER ÇIKMAM
Öne çıkan mesajlar