Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu oyunu haksız biçimde yerden yere vurup eleştirmek cidden ayıp forumlara baktımda suyunu çıkartanlar var tamam hata eksik vs illaki olacak ki bir sürüde var bana göre ama şu hali bile wow dan sonra ilaç gibi geldi.
Şu oynadığım 13lvl beni benden aldı, endgame nasıldır falan bilmiyorum ama her classdan bir tane lvllamak bile bana yeter de artar, üstüne flashpointler ve warzonelar ohh mis, ben bu kadar iyi olacağını tahmin etmediğim için pre-order yapmamıştım 1-2 ay sonra genel yorumlara vs göre alacaktım iyi ki bu betaya girmişim tamamen fikrim değişti :)
Mesaj tarihi:
HellHound said:

pvp ile leveling mumkun denirken class hikayesini mecburi olarak ilerletmek zorunda degil misin?

class questlerden bir ability gelmedi henüz, yada vazgeçemiyeceğin bir item. e adamlar CLASS QUESTİNİ YAPMADIN, BAŞKA LEVEL YOK SANA diyemiyeceğine göre bir engel olduğunu sanmıyorum
Mesaj tarihi:
bu arada forumda okudum ayarlarda window mode + exc full screen aynı anda işaretliyse fps düşüşü ondan kaynaklı oluyor diyenler var bakım bitince bir deneyelim inşallah doğrudur.
Mesaj tarihi:
pvp leveling güzel olurda..bu oyunda görevleri atlamak hem hikayeye yazık eder, hem light-side dark-side puanlarına,hem de gemi ve companion gelişimine yazık eder gibi..

dengeyi kurmak lazım..her tierde millet ne yapıyor nası bir oyannış var ı izleyip atlamak güzel olur.

zaten 50 levelda başka işimiz olmayacak pvp den başka.
Mesaj tarihi:
Evr said:

bu arada forumda okudum ayarlarda window mode + exc full screen aynı anda işaretliyse fps düşüşü ondan kaynaklı oluyor diyenler var bakım bitince bir deneyelim inşallah doğrudur.

Doğru, dün de yazdım burada, 10 fps oynuyor kapattığında bariz.
Mesaj tarihi:
HellHound said:

pvp ile leveling mumkun denirken class hikayesini mecburi olarak ilerletmek zorunda degil misin?

companionları alamıyorsun gemini alamıyorsun bunlar olmayınca craftingin gimpleniyor vesaire
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

companionları alamıyorsun gemini alamıyorsun bunlar olmayınca craftingin gimpleniyor vesaire

eh iste mecburi :P

bu arada sene 2011, pvp vendorlari sadece lvl 50 item satiyor... launch'da falan olacak mi acaba low lvl item
Mesaj tarihi:
pcguru said:

hamsilipilav said:

AC nasıl seçiliyor ya 11 oldum bulamadım hala birde gemiyi ne zaman alıyoruz level olarak?

ne oynuyorsun önce onu söyle :)

gemi hikayeyle ilgili sanırım ama AC nasıl seçiliyiro bulamadım valla smuggler
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...