orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Varmı Böle Bişi [signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi [Bu mesaj orhanozkara tarafından 08 Ekim 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 fghgfh super olay sen disariya bakion millet gormuyor seni[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Lol ne inekler var ya[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bu ne ya komedi abi sen sı**yon bu arada da milleti izliyon [signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin [Bu mesaj Dingaer tarafından 08 Ekim 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ahaha çok iyimiş :) ben yapamam psikolojik olarak..[signature][hline]Azimle sıçan taşı deldiği gibi avrupa birliğinede girebiler.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Lol Mükemmel vallah..Orda yapmanın zevki başka olur :)[signature][hline]No Women No Cry !!!
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 içine kaçar vallahi züahahaha one öyle be :D[signature][hline]
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Delı sapıklıklar yapılır orda ya ardı arkası kesılmez. FAztezı aleti olur o sey. Bıde keske konu dısına falan acsaydın[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 lol güzel ama ben rahat edemem[signature][hline]shinsetsu desu..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 trde olsa o camlar 1 haftada kirlenir içi görünmez sorun degil tabi dier bi yorum yaratıcılıkta sınır yoktur[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ben bole ınsanların ıcıne bole sokagın ortasına mıçarım sözünü kısmen yaptırabilen bir yapıt :D[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 08 Ekim 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Cuce, 08 Ekim 2004 17:49 tarihinde demiş ki: Delı sapıklıklar yapılır orda ya ardı arkası kesılmez. FAztezı aleti olur o sey. Bıde keske konu dısına falan acsaydın burası konu dışı zaten lol..[signature][hline]Azimle sıçan taşı deldiği gibi avrupa birliğinede girebiler.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
mitin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Rahat etme konusunda ben de yokum fakat oraya bir kere yapmak enteresan bişi olsa gerek. Yol ortası bea..[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 apeömöemeüe[signature][hline]St. James Park where the love begins..
Natural Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 hoş bi fantazi olur:-)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Tamamen fantezi amaçlı bir yapıt olmaktan öteye gidemez biz de olsa. Biz zaman sonra içten camlar kirlenir ve temizlenmediği için içerden de dışarı görünmez olur :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bizde olsa içerde bi sevgili bulur hemen sevişirim.. süper zevkli olur haahah[signature][hline]St. James Park where the love begins..
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Bok kokuları arasında sevişmek :( Umumi WClerin TRdeki halini bilmiyorsun herhalde :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Lol ehhehe[signature][hline]No Women No Cry !!!
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 oda dogru o zaman ben bi camcı bulup evin salonuna kurdurucam bu sistemi aile önünde daha bi adrenalin olur ahaha[signature][hline]St. James Park where the love begins..
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ben olsam dışında beklerdim.böyle biri içeriye girince tam yüzünün geldiği tarafa geçip kahkahalarla gülmeye başlardım.parmağımla falan gösterirdim.hatta grup halide yapılırsa dahada etkili ve komik olur. ha o değilde tam sıçarken kırılırsa boku yersin.artık sıçtıklarınımı yersin onu bilemem.[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ahahahaha Ra_d' yardın beni abi ahuahuauhuauhau lol :D :lol: Görmüş gibi yapıcaksın orada olay budur...[signature][hline] The Truth is out There
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Giren adamda Gerizekalı dimi 2 sn once girdigin yerin yapısını unutucak.. Türkiyede olur o tarz şeyler zor Avrupa ülkerinde.. Bide jackass tayfası görmesin bunu =P[signature][hline]St. James Park where the love begins..
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 İster istemez huylanır öyle bi durum karsısında.. salaklıkla gerizekalıkla alakası yok. Orada mıçarken biri gelip sana Mhuahuahu aohkahah dıye gulerse senı ısaret edıp donfikriye olursun orda[signature][hline] The Truth is out There
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Kaçar geri[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Öne çıkan mesajlar