Mave Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 6-2 biten Man.United-Fenerbahçe maçindan hemen sonra Fenerli Rüstü taninmamak için yasli bir adam kiligina girer ve bir cafe ye gider. Cafe de yanina yasli bir bayan yanasir ve : -"naber Rüstü" der. Bunun uzerine Rüstü delirir nasil tanidi bu kadin beni diye düsünüp durur. Ertesi gün, baska bir kilikla yine ayni cafede ayni kadin yanasir Rüstü'nün yanina yine -"naber Rüstü" der. 3.gün Rüstü cok degisik bir kilikta gider cafeye ve yine ayni kadin yanasir ve yine -"naber Rüstü" der. Rüstü dayanamayip sorar nerden taniyorsun beni diye. Yasli teyze : -"olum ben tuncay len"............ :))[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Rüştüyle Tuncay Hasanla arifle dalga geçmişlerdi aynıları başına geldi =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 onu g.s liler için yazmışdı fbliler 6-0lık mactan sonra bunuda gsliler yazmıştır intikam için...ama saçma buldum topici..[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 İşte yaratıcı Galatasaray taraftarı... ;)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bu 6-0dan sonra hasanla arifin fıkrasıydı ama olsun[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 oy oy oy çokk komik bide biz gülelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 koptum abi süper!'!! apu8ahzuauhzuh olmaz bu kadar yaa cok komik APUHAUHZAUHUHAUH[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 durdur bi tanede benden....a.w.da.ds.a..awqrewgrhrh...en son 3 yıl önce bu kadar gülmüş idim..[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar