Roqq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Güvendiğiniz, bildiğiniz, sürekli alış-veriş yaptığınız hangi siteler var acaba ?. Yabancı kitaplar için kitapyurdu yetersiz kalıyor. Bazı kitapların aslını okumak lazım. Amerikan Tanrıları'nı aldım, pişman oldum zira çok kötüydü çevirisi. Araştırdım biraz da yoktu böyle başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 robinson amazon /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://www.abebooks.com/books/Newsletters/100727/f01-wwidfsA.shtml?cm_mmc=nl-_-fs-_-f01-wwidfsA-_-h-online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Pandora bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ne end thread'i. barnes and noble'yi kullanıyorum ben. 6-7 posta sipariş verdim şimdiye kadar hiçbirinde sorun çıkmadı. USPS kullanıyorum kargo için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 aynen ben de 2 kere sipariş verdim barnes and noble'dan. sorunsuzdu ikisi de ve zamanında ulaştı elime kargo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hayır bide adamlar inanılmaz yardımcılar, o kadar büyük olmalarına rağmen bi tanesinde sorun çıkmıştı mailime 1 gün geç bakmışım bende bu yüzden herifler geri aradı selcuk bey mailden cevap alamadık sipariş durumunuz böyle böyle diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bi an dedin mi noluoz die ingilizce arayınca biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 demez olurmuyum telefonda garip bi numara gözüküyor, açınca amerikalının teki konuşuyor. başta heyecan bile yaptıydım ama sonra geçti :d kem küm konuştum bende, mesut yılmaz styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar