Pluton Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ultima Online Shardlara Web Sitesi Yapılır. Flashlı güzel birşey böle.[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Oda guzel[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Arkadaş yanlız şunu bilin bu siteler paralıdır ben çok ucuza satıyorum istediğiniz siteyi www.boxedart.com burdan bakın beğendiniz vede almak istediğiniz sieyi uygun fiyata veririm.[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Dreamweaver? Swish?[signature][hline]Hoax® Mouseu olmayan Laptopta PvP Keyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Hadescik, 06 Ekim 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ....beğendiniz vede almak istediğiniz sieyi uygun fiyata veririm. ben almiyim kalsın lol.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? [Bu mesaj Pyr0 tarafından 06 Ekim 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 lan cihan noluoz olm sitemi açtın bizden habersiz eaheah adama bak siz ordan beğenin ben size satiyim uygun fiata eheh[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerTurk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 buldu heralde biryerlerden millete kakalıyacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ben ciddi olanlara bedavaya da yaparım isterlerse benden[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Heren'i tavsiye ederim bize güzeL bir$ey çıkardı küçük bir$€y oLsada görseL oLarak güzeL thanks...[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madenci_MV Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Governor, 06 Ekim 2004 22:47 tarihinde demiş ki: Heren'i tavsiye ederim bize güzeL bir$ey çıkardı küçük bir$€y oLsada görseL oLarak güzeL thanks... Sanki bizim oynadığımız serverin forumlarının php sini kullanıyonuz gibi geldi bab.Hede hödö dorumu..! bence başka bişi bulun ismniniz taklitçi olur falla :D[signature][hline]Madenci Grand master BS Tiara Satiris Grand Master mage PK Rulaz FATAL WAR FOREVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 neyle yapiosun? frontpage 98'lemi?[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Anlatamadım galiba ben yapmıyorum siteyi benim üyeliğim var kendim para ile aldım ? www.boxedart.com dan istediğiniz siteyi seçin dedim.[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Madenci_MV, 07 Ekim 2004 01:33 tarihinde demiş ki: said: Governor, 06 Ekim 2004 22:47 tarihinde demiş ki: Heren'i tavsiye ederim bize güzeL bir$ey çıkardı küçük bir$€y oLsada görseL oLarak güzeL thanks... Sanki bizim oynadığımız serverin forumlarının php sini kullanıyonuz gibi geldi bab.Hede hödö dorumu..! bence başka bişi bulun ismniniz taklitçi olur falla :D O sizin oynadıgın shard'in forumu kendiLerine ait değiL tasarım sistem oLarak o ücretsiz sunuLan bir forum www.phpbb.com adresinden uLa$abiLirsiniz. Artık cahiL oLmayın veya biLmediğiniz $eye cevap yazmayın...[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ender Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Alem pazarcı olmuş pazarda ikizlere takke diye bağırmak yerine forumda shardlara web sitesi diye bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mike yakaladım seni .. Hani yurt dışına gidiyodun , o kadar saatte gidipde bilgisayarı nasıl buldun hehe[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: KINGAN, 07 Ekim 2004 17:05 tarihinde demiş ki: hadescik keke kekle nereye kadar ??? Sen nediyon ya hasta mısın yoksa bana mı öle geldi[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: ender, 07 Ekim 2004 23:00 tarihinde demiş ki: Alem pazarcı olmuş pazarda ikizlere takke diye bağırmak yerine forumda shardlara web sitesi diye bağırıyor. Ya hadi bi uza git kardeşim sanane ben ilgilenenlere sölüyorum daha dün geldin bugün kuralları öğretme bana[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bab ben ciddiyim bana ayarlarmısın said: HerenIstiaron, 06 Ekim 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Ben ciddi olanlara bedavaya da yaparım isterlerse benden [signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Hojam Yapıcam Demekle Olmuyor Eyer Yaptıysan Su Shard Tınkini Yaptım İyi Bir Web Master İsteyene Yaparım De Gec Ozamanda Sana Kimse Laf Atmaz...![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar