MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Şapka satarak geçinen bir adamın yolu bir gün bir ormana düşmüş... Bir sure yürüdükten sıcaktan ve yorgunluktan bunalmış, bir ağacın altına oturmuş, şapkalarla dolu sepetini de yere koymuş ve uykuya dalmış... Birkaç saat sonra adam tuhaf sesler duyarak uyanmış. Bir de bakmış ki yanındaki sepet bomboş, şapkalar gitmiş. Bir de kafasını kaldırıp ağaca bakmış ki, ağacın dallarında bir sürü maymun, her birinin kafasında adamın şapkaları. Adam düşünmeye başlamış: "Ben şimdi napıcam, şapkaları bu maymunlardan nasıl alacam." Düşünceli bir şekilde kafasını kaşırken bir bakmış, maymunlarda adamın taklidini yapıyorlar kafalarını kaşıyorlar. Adam ellerini havaya kaldırmış, maymunlar da aynısını yapmışlar. Derken adam napıcağını bulmuş. Kendi başındaki şapkasını çıkartıp yere atmış, tabi maymunlar da kafalarındaki şapkaları hemen yere atmışlar. Adam böylece bütün şapkaları toplayıp sepetine koymuş. Aradan 50 yıl geçmiş. Artık adamın bir torunu varmış, o da dedesi gibi şapka satıcısı olmuş. Günlerden bir gün onun da yolu ayni ormana düşmüş. Hava yine çok sıcakmış ve genç adam bir ağacın altına oturmuş, şapkalarla dolu sepetini yanına koymuş ve uykuya dalmış. Bir saat sonra uyanmış. Bir de bakmış sepetin içinde şapkalar yok! Derken tuhaf sesler duymuş bir de kafasını kaldırmış ki ağacın üstünde bir sürü maymun, hepsinin kafasında birer şapka. Adam düşünmüş: "Dedem yıllar önce bana bir hikâye anlatmıştı. Napıcağımı çok iyi biliyorum..." Adam kafasını kaşımaya başlamış, maymunlar da aynısını yapmışlar. Adam ellerini havaya kaldırmış, maymunlar da ellerini kaldırmış. Ve adam gülümseyerek kendi başındaki -şapkayı çıkarmış yere fırlatmış. O anda maymunlardan biri agactan inmiş, adamın yere attığı şapkayı kapmış, adama da bi tokat atmış ve : "Sadece senin mi deden var demiş.[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin.. [Bu mesaj nedanko tarafından 08 Ekim 2004 07:53 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Pizzacıda çalışan üniversite öğrencisi, yaşlı bir adamın evine sipariş ettiği pizzayı götürmüş. Adam zoraki Sen şimdi bahşiş de istersin demiş. Genç, mütevazı bir ses tonuyla Nasıl uygun görürseniz efendim demiş. Arkasından da eklemiş ama öbür arkadaş. Ondan pek bir şey umma, beş yüz bin verirse ne âlâ, demiş.Yaşlı adam gücenir gibi olmuş,Hadi o zaman, sana bir beş milyonluk vereyim de utansın demiş. Çok teşekkür ederim demiş genç, Okul harçlığıma eklerim.Ne okuyorsun diye sormuş yaşlı adam. Uygulamalı psikoloji.[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin.. [Bu mesaj nedanko tarafından 08 Ekim 2004 07:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 heh :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice]
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Eheh ikiside iyiymiş.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: nedanko, 08 Ekim 2004 07:52 tarihinde demiş ki: Şapka satarak geçinen bir adamın yolu bir gün bir ormana düşmüş... Bir sure yürüdükten sıcaktan ve yorgunluktan bunalmış, bir ağacın altına oturmuş, şapkalarla dolu sepetini de yere koymuş ve uykuya dalmış... Birkaç saat sonra adam tuhaf sesler duyarak uyanmış. Bir de bakmış ki yanındaki sepet bomboş, şapkalar gitmiş. Bir de kafasını kaldırıp ağaca bakmış ki, ağacın dallarında bir sürü maymun, her birinin kafasında adamın şapkaları. Adam düşünmeye başlamış: "Ben şimdi napıcam, şapkaları bu maymunlardan nasıl alacam." Düşünceli bir şekilde kafasını kaşırken bir bakmış, maymunlarda adamın taklidini yapıyorlar kafalarını kaşıyorlar. Adam ellerini havaya kaldırmış, maymunlar da aynısını yapmışlar. Derken adam napıcağını bulmuş. Kendi başındaki şapkasını çıkartıp yere atmış, tabi maymunlar da kafalarındaki şapkaları hemen yere atmışlar. Adam böylece bütün şapkaları toplayıp sepetine koymuş. Aradan 50 yıl geçmiş. Artık adamın bir torunu varmış, o da dedesi gibi şapka satıcısı olmuş. Günlerden bir gün onun da yolu ayni ormana düşmüş. Hava yine çok sıcakmış ve genç adam bir ağacın altına oturmuş, şapkalarla dolu sepetini yanına koymuş ve uykuya dalmış. Bir saat sonra uyanmış. Bir de bakmış sepetin içinde şapkalar yok! Derken tuhaf sesler duymuş bir de kafasını kaldırmış ki ağacın üstünde bir sürü maymun, hepsinin kafasında birer şapka. Adam düşünmüş: "Dedem yıllar önce bana bir hikâye anlatmıştı. Napıcağımı çok iyi biliyorum..." Adam kafasını kaşımaya başlamış, maymunlar da aynısını yapmışlar. Adam ellerini havaya kaldırmış, maymunlar da ellerini kaldırmış. Ve adam gülümseyerek kendi başındaki -şapkayı çıkarmış yere fırlatmış. O anda maymunlardan biri agactan inmiş, adamın yere attığı şapkayı kapmış, adama da bi tokat atmış ve : "Sadece senin mi deden var demiş. Keske hareket cekselermıs maymunlar[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 orjinali ooleydi zatne o fikranin biri terbiyelestirmis maymun konusamicaana gore normalde nah cekiyolardi ehue[signature][hline]Silence in the studio!
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 eheh guzel guzel... bi tebessum olustu... :)
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ßencede hareket çok uyuyo :D[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] |Alem ßuysa Kral Biziz »» GS |
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bence de orada hareket daha iyi uyarmış ama iki fıkrada güzel arada bi böle şeyler yazılıyo patiye neşemiz yerine geliyo valla[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ben bitane şeedeyim hıncalın bölümde yazıyo bugün İlkokul 3. 4. 5 sınıf öğrencileri iki bayan öğretmenleri eşliğinde derslerinde yer alan "Atların ve yarışların kasabaların ekonomisine katkılarını yerinde gözlemlemek konusuyla" at yarışına gitmişler.. Bir müddet sonra da çocukların tuvalet ihtiyaçlarını karşılamak için toplu olarak tuvaleti ziyaret etmişler.. Bir öğretmen kızların, diğer öğretmen erkeklerin kapısında beklerken erkek öğrencilerin küçük boylarından dolayı "Pisuvara yetişememe" sorunu nedeniyle onlara mecburen yardım etme durumu ortaya çıkmış.. Çocuklar fermuarlarını açıyor, öğretmenleri onları kucağına alıyor, üstlerini ıslatmamaları için pipilerini tutup çişlerini yaptırıyormuş.. Teker teker yaptırdıktan sonra aralarından bir tanesi hayli ağır ve pipisi kocaman olması sebebiyle bayan öğretmenin dikkatini çekmiş.. "Sen 5. sınıf olmalısın" demiş öğretmen çişini bitiren çocuğun pipisini sallarken.. "Hayır efendim" diye cevap gelmiş. "Ben Altıncı yarıştaki "Gümüş Ok'un Jokeyi'yim. Teşekkürler!.."[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 dynamick bişey anlamadım kusura bakma hö? diye kaldım böle Nedanko 1. süper sadece senin dedenmi var salak auhuazuhazyhhauü,uh,üahozzuhğ0aauhğz9hpğaz şuhrumu kaybettim[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ben niye kusura bakayım asıl sen bakma :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Had' benden de olsun bir tane Küçük bir köyde imamlık yapan Ahmet ezanın okunmasıyla namazı kıldırmak üzere caminin yolunu tutar.Yine her zamanki gibi dualarını,ayetlerini okumaya başlar.Ortalık sessiz,herkes Allah aşkıyla duasını ederken Ahmet kendini tutamaz ve koyverir.Herkes kahkalarla gülmeye başlar.Atılan kahkalar bütün köye yayılmıştır.Ahmet ne yapacağını bilemez.Utancından yerin dibinde yer olsa oraya da girecek.İnsan içine çıkamıyor.En sonunda tayin istemekten başka bir çözüm yolu bulamaz.Aradan uzun seneler geçer.Ahmet içindeki köy özlemini yenemeyerek kendi kendine : -"Olayı ben bile hatırlamıyorum köydekiler de unutmuştur" der ve kendini köyün yolunda buluverir. Köye vardığında bir çocukla karşılaşır onunla koyu bir muhabbete dalarlar. İmam:-Sen kaç yaşındasın evladım? Çocuk:-İmam saldığında 3 yaşımdaymışım...[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Öne çıkan mesajlar