Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biscolata Pia

GERGE

Öne çıkan mesajlar

abi o üstündeki çikolata TABİKİ BİTTERİMSİ bişey, sütlü yumuşak tatlı çikolata bekleyen almasın. üstelik ayrılıyor hemen blok gibi, komple ayırıp yiyebiliyorsunuz. altındaki şey yoğun kıvamlı kek değil, aksine aşırı yumuşak bisküvi

ayrıca bim sağlıksız ürünlerde rekora koşuyor. illa içinde zehir / ishal virüsü olmasa da, beyan edilenden farklı muhteviyatta ürünlerle ilgili davası da çok.

bir de bime gittiğinizde şöyle bir etrafa bakın, diğer marketlerden çok daha fazla abur-cubur / bisküvi-kek çeşidi görürsünüz. hani oranladığınızda migrosun falan iki katıdır, mağazada ayrılan yer.

adamlar fruktoz şurubunu farklı renklerle farklı ebatlarla farklı paketlere koyup satıyor. duvardan duvara mısır şekeri (çubuk krakerlerinde bile var lol) aslında hep aynı şeyi yiyoruz (ben de çok alışveriş yaptım, bedava çünkü).

bu kadar tutmasının sebebi de en ucuz enerji bimde. 1TL ile 1500 kcal falan alabiliyorsunuz. ağlayan çocuğunuza ucuz çikolata (çikolata değil, kokolin, şokolin gibi kelime oyunlu, çikolata olmayan kakaolu yağlı fruktoz) alıp susturabilirsiniz.

gittim gittim yine boş beleş gıdalı topikte wot döşedim. tecrübelerim hep bu yönde :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...