Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Divx AC3 Sesi

disasterrr

Öne çıkan mesajlar

• 4 yıl sonra ...
taaaa 2004'lerin başlığını hortlattım ama yeni başlık açsam ayni başlıkla açabilirdim...

Sorum şudur: Elimde bir avi dosyası (James.Bond.Thunderball.1965.HDTVRip.Xvid.AC3.PRoDJi.avi) bir de bu filme uyumlu türkçe ses dosyası (James.Bond.Thunderball.1965.HDTVRip.Xvid.AC3.PRoDJi.Turkish.Audio.ac3) var. Bu ac3'ü bu avi ile görüntülemek istiyorum.

GoM Player menüleri içerisinde bu işi yapmayı kıvıramadım. Eski Dost Virtual Dup ile açıp gömeyim dedim, bu avi bizim tanıdıklarımızdan değildir açamayız dedi. Virtual Dub'ın en son sürümünü indirdim, ayni lafı bi başka türlü söyledi. Gene açamadı.

BS Player'dan NEFRET ediyorum umarım bana BS KUR demeden bir çözüm gösteren olur.

Şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi soruma kendim yanıt buldum. Aratıp cevap bulmak isteyip de yolu patiye düşen olursa diye yazayım buraya da:

Ayni soruyu alt yazı bulunması ile ün salmış olan bir başka forumda da sormuştum. Orada media player classic ile sorunumu çözebileceğim yanıtı verilmiş. Çok mümkün değil gibi görünse de, MPC ile filmi açtığımda, ekrana sağ buton, FILTER>AUDIO SWITCHER>AC3tr dosya adı

bu kadar basitmiş. Gom bu işi ya yapamıyo ya da çok zor biryerden ulaşılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...