disasterrr Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Netten 2200mb divx çektim ama sesi yok?! Deli olmak üzereydim arkadaşın birisi 'ayrıca sesinide bulucaksın' dedi biraz içimi rahatlattı. Öyle bişey varmı? Varsa nerden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim... Çektiğim filmde Saving Private Ryan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 hangi programı deniyorsun açmak için bs playerın full ünü kurdunmu denedinmi[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Evet. Bsplayerin fullunü denedim,winampi denedim,windows media player denedim olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 AC3 ses paketini yükle.Bende de aynı sorun olmuştu onu bir yükledim sırf tek başına, şak ses gelmişti :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 http://ac3filter.sourceforge.net/ Bu adresten çekebilirsin.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QwKl Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Sana ben K_Lite mega kodeğini önere bilirim cok sağlam içinde bs player ve media player classic var çok sağlam çalıştırıyo hiç bir sorunda olmuyor www.inndir.com da bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 taaaa 2004'lerin başlığını hortlattım ama yeni başlık açsam ayni başlıkla açabilirdim... Sorum şudur: Elimde bir avi dosyası (James.Bond.Thunderball.1965.HDTVRip.Xvid.AC3.PRoDJi.avi) bir de bu filme uyumlu türkçe ses dosyası (James.Bond.Thunderball.1965.HDTVRip.Xvid.AC3.PRoDJi.Turkish.Audio.ac3) var. Bu ac3'ü bu avi ile görüntülemek istiyorum. GoM Player menüleri içerisinde bu işi yapmayı kıvıramadım. Eski Dost Virtual Dup ile açıp gömeyim dedim, bu avi bizim tanıdıklarımızdan değildir açamayız dedi. Virtual Dub'ın en son sürümünü indirdim, ayni lafı bi başka türlü söyledi. Gene açamadı. BS Player'dan NEFRET ediyorum umarım bana BS KUR demeden bir çözüm gösteren olur. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 VLC linux'de yapar bunu diye biliyorum, Windows'da yapar mı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Edit: dup'ın verdiği hata mesajı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kendi soruma kendim yanıt buldum. Aratıp cevap bulmak isteyip de yolu patiye düşen olursa diye yazayım buraya da: Ayni soruyu alt yazı bulunması ile ün salmış olan bir başka forumda da sormuştum. Orada media player classic ile sorunumu çözebileceğim yanıtı verilmiş. Çok mümkün değil gibi görünse de, MPC ile filmi açtığımda, ekrana sağ buton, FILTER>AUDIO SWITCHER>AC3tr dosya adı bu kadar basitmiş. Gom bu işi ya yapamıyo ya da çok zor biryerden ulaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar