Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 AtlaraFisildayan said: maşallah köpekler sizden zeki nerdeyse. burdaki çoğu insandan daha zeki olduklarından kuşkum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 zaten sıkıntı sizin köpeklerinizi insanlardan daha zeki sanmanızda yatıyor. bu sorunu irdeleyelim bence ist101 den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 haterlardan sonra gereksiz insan kontenjanı da dolmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Myshkin said: "Tatar Ramazan" said: Pitbull, Dogo gibi 50 çeşidin kırmasından olmuş genetik ucubesi hayvanları bile savunan varya ilginç cidden. Her canlıyı savunurum ben şahsen gayet. Savunulmayacak bir durumu olsa soyu tükenirdi zaten. Evcil olmayan her hayvanın soyu tukenir o zaman? Ne yapalım evde kutup ayısı mı besleyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Ya bi sana bi de rewendor'a verecek cevabım yok hakkaten benim, zekam yetmiyor benim cidden bak siz bana cevap yazmayın en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 AtlaraFisildayan said: zaten sıkıntı sizin köpeklerinizi insanlardan daha zeki sanmanızda yatıyor. bu sorunu irdeleyelim bence ist101 den sonra. askerde 18 yaşındaki insanlara klozet eğitimi verildiğini gördüm ben benim köpeğim nereye sıçması gerektiğini 3 aylıkken öğrenmişti evet köpeğim çoğu insandan daha akıllı diyebiliyorum ben git biraz hayata karış nasıl düşünemeyen insanlar olduğunu gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Myshkin said: haterlardan sonra gereksiz insan kontenjanı da dolmaya başladı. açma ulan o zaman böyle bir başlık. herkez sana yandaş olucak diye birşey mi var arkadaş. siz nerde hangi dünyada doğup büyüdünüz. ciddi ciddi soruyorum neyin kafasını yaşıyorsunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ölü ve yaşayan köpeklerimin herhangi biri atlarafısıldayandan daha akıllıdır iddia ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Karea said: aynen benim de rottweiler ım var acaip oyuncu falan ısırmasını bile bilmez doğru dürüst ama kime ayar olsa hırsız uğursuz çıkıyor tipinden bile belli oluyor ben de besledim senelerce rot. o da çok güçlü hayvan ama huyu sakin. onun da zayıf noktası sahibine aşırı düşkün ve korumacı olması. 8 aylıkken arkadan şaka diye sinsi sinsi gelip boğazıma sarılan arkadaşımı dişlemek için zincir kırmışlığı vardı rahmetli pascal'ın. zaten sıkıntı burada başlıyor. hayvanda insana ciddi zarar verebilecek potansiyel ve kontrolünü kaybetme ihtimali var. benzer başlıklarda daha önce de söylemiştim. bu tip iri ve güçlü köpeklerin günümüz şehir hayatında yeri yok zaten. finodan büyük olanları hepsi yasaklanmalı şehirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 piskoloji falan okuyor olsaydım bu köpek sevmeyen yada korkan, önyargılı yaklaşan tipleri kesin araştırırdım bunların altında kesin çocuklukta yaşanan travmalar yatıyor illaki küçükken ya köpek ısırmıştır yada anne baba bi şekilde köpekle falan korkutmuştur zamanında bundan nedense eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Myshkin said: Ya bi sana bi de rewendor'a verecek cevabım yok hakkaten benim, zekam yetmiyor benim cidden bak siz bana cevap yazmayın en iyisi. Ya bırak şimdi kaçamak cevaplar verme. Sahibini öldüren pitbull dedim bişi demedin. Savunulmayan canlının soyu tukenir dedin. Devamını getirmedin. Kopeklerin cinsine gore huyu degisir. Pitbull da saldırgan bir koper turudur ve evcil hayvan olarak bakılması insan hayatını tehliyeke attıgı icin bir cok ulkede yasaklanmıstır. Kopegin dogasında olan bu davranısı nedeniyle kopege suc atılamaz. Pitbull yasaklanmalı dedigimizde sizin anladıgınız sey bizim hayvan dusmanı oldugumuz. Halbu ki okumayı bilseniz oyle olmadıgını anlayacsınız. Konun baslarında arastırma yaptın mı, neye dayanarak soyledin gibisinden konusup durdun. Madem ukalalık yapacak kadar bilgiye sahipsin cevabın varsa otur adam gibi yaz, tartısalım. Eger yoksa hic bir sey yazma, zekam yetmiyor diyerek ergen tribine girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Rewendor said: neden sonuç ilişkisine girmeyen istatistiğin kendisidir, istatistik bilimi o veriyi doğru anlamayı kullanmayı ve ona göre yorum yapma, neden sonuç da dahil çıkarımlarda bulunma yetisi kazandırmayı amaçlar.bu tarz istatistikler korelasyondan başka bir bilgi vermezler, arasını sen elinde somut veri olmadan doldurursan büyük hataya düşersin. aradaki korelasyonu neden sonuç ilişkisini "mantık" yolu ile açıklamak yerine diğer araştırmaları da incelemen gerekir. öyle olmasa istatistik için en iyi yalan söyleme bilimi denmezdi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 huun said: Karea said: aynen benim de rottweiler ım var acaip oyuncu falan ısırmasını bile bilmez doğru dürüst ama kime ayar olsa hırsız uğursuz çıkıyor tipinden bile belli oluyor ben de besledim senelerce rot. o da çok güçlü hayvan ama huyu sakin. onun da zayıf noktası sahibine aşırı düşkün ve korumacı olması. 8 aylıkken arkadan şaka diye sinsi sinsi gelip boğazıma sarılan arkadaşımı dişlemek için zincir kırmışlığı vardı rahmetli pascal'ın. zaten sıkıntı burada başlıyor. hayvanda insana ciddi zarar verebilecek potansiyel ve kontrolünü kaybetme ihtimali var. benzer başlıklarda daha önce de söylemiştim. bu tip iri ve güçlü köpeklerin günümüz şehir hayatında yeri yok zaten. finodan büyük olanları hepsi yasaklanmalı şehirde. zaten demek istediğim bu, bu dogo daha önce benim bacağı kapmaya çalışmıştı ve kapsa gitmişti yani. aynı şeyi husky ile karşılaştıramazsınız yada bir k9 ile filan. ama işte köpekler bizden daha akıllı, naparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 e üzerine salmış, silah işte? ha tabi köpeğin kendi aklı felan var tabide yani lol, silah yav. ii karar vermişler. köpeği hapse atmalarından daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 hunn rott almanın amacı o zaten kimse arkandan gelip boğazına yapışmasın diye guard köpeği rott , yapması gerekeni de yapmış zaten bence zincirli de olsa öyle bir köpekle beraberken nasıl davranacağını bilmeyen bir arkadaşını aynı ortama koyarak sen hata yapmışsın, köpekte suç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 peki ben süper bi soru sorim mi köpekler akıllı hayvanlar mı değiller mi şimdi onu bi diyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Suark said: peki ben süper bi soru sorim mi köpekler akıllı hayvanlar mı değiller mi şimdi onu bi diyin bana akıllı abi, teroristi, pkk sempatizanını ve hırsızı ayırt edebiliyor. asdahsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 3 aylıkken 10 komut biliyordu ve uyguluyordu köpeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 abi o zaman rotları falan yasaklamak lazım, akıllıysa hayvan sahibine hiç bi suç bulamazsın. :) madem bu kadar süper akıllı, saldırmayıversin. değil mi =) saldırırsa onun suçu, hatta madem insandan daha akıllı, daha ağır cezalar yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 şimdi düşündüm de senden de akıllı mantık yürütebilir sadece konuşmayı sökemedi kalkıp foruma yazamıyor daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 şimdi yukardaki pkk örneğinden gidelim pkk napıyor çocukları alıp beyin yıkayıp eğitip salıyor güneydoğuya yıkın yakın terör estirin diye aynı şekil sende köpeği piskopat yapabilirsin ama o çocukları kurtarıp eğitip topluma da kazandırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ad hominem mad hominem, (td) argümanınıza gelişine çakılınca hemen insana saldırın zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Karea said: şimdi yukardaki pkk örneğinden gidelim pkk napıyor çocukları alıp beyin yıkayıp eğitip salıyor güneydoğuya yıkın yakın terör estirin diye aynı şekil sende köpeği piskopat yapabilirsin ama o çocukları kurtarıp eğitip topluma da kazandırabilirsin e sonuçta biz o çocuklara da ceza veriyoruz? "neden kendin düşünmedin" diye. Mesela, git bi adama saldır, kafasını kır. "bana şunlar yaptırttı" de, salarlar mı seni =). akıllıysa köpeğe ceza vericeksin yok akıllı değil sahibi onu silah olarak kullanıyorsa, o silahı bulundurtmayacaksın. Nasıl aslan besleyemiyorsam, rot da besleyememeliyim kırsalda falan olmadıkça. Gerçi ev savunması amaçlı evde tutabilirsin sadece de o zaman da hayvana yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 red line ı geçen köpekleri de uyutuyorlar zaten direk merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Karea said: şimdi yukardaki pkk örneğinden gidelim pkk napıyor çocukları alıp beyin yıkayıp eğitip salıyor güneydoğuya yıkın yakın terör estirin diye aynı şekil sende köpeği piskopat yapabilirsin ama o çocukları kurtarıp eğitip topluma da kazandırabilirsin aynı seyi aslan icin de yapabilirsin. al kucukken adam gibi besle. ya da ne bileyim kar leoparı falan, seklin olur hem bembeyaz hayvan. karıya kıza hava atarsın. ama evinde aslan ya da leopar besleyen yok. neden olmadıgını biliyosunuzdur herelde? aradaki farkı anlamayacak kadar kimsenin akılsız oldugunu dusunmuyorum. anlamamıs gibi yapıyorsunuz ama kusura bakmayın sizin karsınızdakiler de salak degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar