Joker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Merhaba arkadaşlar yeni uygulama yazdım henüz test aşamasında. Geliştirmeler devam edicek. Hem kendi telefonunuzda sorunsuz görünüp görünmediğini, hemde yorumlarınızı almak isterim. database'i çok geniş değil yavaş yavaş geliştirilecek. :) https://market.android.com/details?id=ko.tb&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImtvLnRiIl0.5 yıldız ve yapıcı yorum bırakmayı unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Oyun yuklendikten sonra acilmiyor bile, sakin yuklemeyin.Htc Sensation herif crit cekmis yorumlarda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 indiriyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Revenant said: Oyun yuklendikten sonra acilmiyor bile, sakin yuklemeyin.Htc Sensation herif crit cekmis yorumlarda lol o ilk zamanlarındaydı o bug düzeltildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Market linkini mobil cihazlarda direk markete yonlendirilecek sekilde de koyaydin iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 "İndirilemedi, lütfen tekrar deneyin." HTC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 GALAXY S1 - S2 S5570 S5660 S5670 S5830 I9003 Works perfectly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Bende çalıştı güzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Catzee said: "İndirilemedi, lütfen tekrar deneyin." HTC indirilemedi mi? o benimle ilgili bi problem değil sanırım. bağlantında problem olabilir mi atakan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bilgisayardan markete giriş yapıp indir dediğimde indirmiyordu benden kaynaklıymış şifre değiştirmiştim onu yazmadım telefona tabi ki :) gayet iyi çalışıyor eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Kaç kelime var içinde? Ya da random şekilde googledan fln mı çekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yok kendi soru database'i var.. şimdilik 200 soru var. aslında bu konuda gönüllü arkadaşlardan destek alabilirim :) en az 500 olması gerektiğine inanıyorum. makul rakam ise 1000 sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Simdi galaxy tab 7 ye yukledim. Ilk basta guzel gorundu bir sikinti yok fakat sonrasinda gelen.uzun.metinli sorular kutucuga sigmiyordu. Yani soru tam okunabilir degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 artık yeni soruları internetten otomatik çekiyor :) türkçe klavyesi olmayanlar için 6 türkçe karakter paneli hazırlandı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Oyun kategorisinde ilk 10'dayım, Zeka ve Bulmaca kategorisinde 1. sıradayım :) bu haftasonu yeni update gelcek muhtemelen (tu) X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 çekiyim deniyim, genşlere destek olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 uzun sorularda tamamı kutucuğa sığmıyor sorular kötü cevaplar daha da kötü düzeltilebilir. çok harf hatası var bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 programı kapama tuşu yok, arka planda çalışıyor gidip force stop yapıyorsun. sanki çok güç tüketiyor gibi geldi. sildim. htc desire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 aente said: programı kapama tuşu yok, arka planda çalışıyor gidip force stop yapıyorsun. sanki çok güç tüketiyor gibi geldi. sildim. htc desire. ufak bugların farkındayım önümüzdeki update te temizlenecek birçoğu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 top free'de çıktı bu şimdi tabletten indirdim. deneyeceğim bi ara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 UPDATE! 1.2.2 Türkçe Karakterlerin algılaması artırıldı Geri sayım süresi düzenlendi Harf alınca puan düşmesi düzenlendi Skorlar eklendi - Düzenleme devam edicek Güncelleme geldiğinde oyundan duyuru eklendi Bir takım görsel düzenlemeler yapıldı Oyun sesinin arka planda takılması düzeltildi Sığmayan soru problemi giderildi Cevapla klavyeyi tetiklemesi eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar