Pyro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Pazartesi günü işbankasını arayıp pp den banka hesabına para çekiminde herhangi bir bloke veya sorun oluyor mu diye teyit edeyim dedim, hiçbir sorun yok yapabilirsiniz dediler. Ben de güvenip withdraw ettim parayı. İşlem 16 kasımda tamamlandı gözüküyor pp de ama hala hesapta para yok. Ben de demin işbankasını aradım ve işbankasının pp den gelen parayı kabul etmediğini söylediler. Ee diyorum yollandı gözüküyor, bloke edeceksiniz para geri dönecek mi peki diyorum, pp ile görüşün diyorlar. Hani madem kabul etmiyorlar, 2 gün içinde elbet geri dönerdi diye düşünüyorum bilmiyorum da tam ne olarak bu işleri. Bu işlem hakkında bilgisi veya daha önce başına bu tarz birşey gelip yol gösterebilecek birileri var mıdır? Bildiğimiz iban ile eklemiştim bank acc ve ona yolladım parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 kabul etse bile 5-6 gun suruyor tr ye pp'den transfer salı carsambayı bekle belki gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Kabul etmiyoruz diyor işbankası abi, beklemesine beklerim de. Bir de return olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Senin hesabına yollanan parayı nasıl kabul etmiyor ki ? İlginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 return olunca 10 TRY giriyo biliyosun dimi? abv türk baankacılık sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Ben iş bankası hesabıma para aktardım PPden, 2-3 gün sürmedi valla. Bende şaşırdım bu kadar hızlı olmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar